Magazin Srbija

Dačić opet izvisio, na svečanoj večeri sa španskim premijerom zamenila ga Jelena Tomašević

Vucic-sancez-2
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za španskog premijera Pedra Sančesa, koji je juče u večernjim satima doputovao u Beograd u dvodnevnu posetu Srbiji kojom je započeo turneju po Zapadnom Balkanu. Dvojica zvaničnika su uz vino na otvorenom slušala Jelenu Tomašević koja je otpevala pesmu na španskom.

Vučić je na svom Instagram profilu objavio da je za premijera Španije priređeno iznenađenje.

Pevačica Jelena Tomašević nedavno je nastupila uz čuvenog Andrea Bočelija na koncertu u Beogradu i na španskom otpevala svoju pesmu Oro sa kojom je nastupila na Eurosongu u Srbiji 2008. godine.

„Spremili smo jedno iznenađenje za dragog prijatelja Pedra Sančeza. Naša Jelena Tomašević otpevala je za njega pesmu ‘Oro’ na španskom jeziku, čime je dala poseban ton ovoj večeri. Hvala, draga Jelena, na predivnom izvođenju ove sjajne pesme“, napisao je Vučić na Instagramu.

Vučić i Sančes održali su ranije sastanak u Palati Srbija, a predsednik Srbije je na zajedničkoj konferenciji za novinare rekao da između dve zemlje postoji „istinski veliko prijateljstvo“ i ukazao na nedvosmislenu podršku Španije evropskom putu Srbije.

Izvor: Nova.rs

Vučić i Vučević o Novosađanima: Zgubidani i antisrbi udarili na državu i trobojku

108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link