Beograd Magazin

U Visokoj školi sporta promenili pravila da bi Vučić položio prijemni, pa ugasili sajt

vucic-kosarka

Da li je predsednik ravnopravno sa drugim kandidatima polagao prijemni ispit za košarkaškog trenera, koliko je imao poena i na kom mestu se nalazi na rang-listi i da li će platiti školarinu od 3.300 €, pitanja su koja do danas nemaju odgovor.

Ono što je poznato jeste da su iz Visoke sportske i zdravstvene škole izbacili uslove za upis koje Aleksandar Vučić ne ispunjava.

Na sajtu škole je do 18. jula pisalo da je uslov za upis i aktivno bavljenje određenim sportom najmanje tri godine, osim za smer Rekreacija, ali je u međuvremenu taj detalj uklonjen sa veb prezentacije škole, piše Danas.

Nakon toga ostalo je samo da su uslovi za upis studijskog programa Sportski trener završena srednja škola i položen kvalifikacioni ispit koji obuhvata: proveru praktičnog znanja iz određenog sporta, test opšte kulture iz oblasti sporta, test psiholoških sposobnosti i razgovor sa svakim kandidatom u cilju procene sklonosti za pedagoški rad.

Konačno, krajem ove sedmice je ugašen sajt Visoke sportske i zdravstvene škole.

sajt-nedostupan

U međuvremenu, na drugoj stranici, na kojoj je bila istaknuta dokumentacija koju kandidat treba da priloži prilikom prijave za polaganje prijemnog, piše da se, između ostalog, mora dostaviti potvrda od kluba/saveza da se kandidat najmanje 3 godine bavio sportom za koji konkuriše.

Ovaj uslov, kako se navodi, važi samo za upis na studijski program Sportski trener, osim za smer Rekreacija.

vucic-trener

Bez odgovora uprave Visoke sportske i zdravstvene škole su ostala i pitanja na koji način je organizovana nastava za studente koji su u radnom odnosu i da li će predsednik Srbije imati neke pogodnosti, s obzirom na zauzetost zbog funkcije koju obavlja.

Novinare Danas je interesovalo hoće li cena školarine važiti i za njega. Iz Škole su obećali da će se neko uskoro javiti, da bi nešto kasnije poručili da neće davati nikakve izjave.

Inače, pomenuta visoka škola je privatna i ima važeću akreditaciju, a zvanično su na godišnjem odmoru do 24. avgusta.

Predsedniče, samo da znate, košarka se igra i u zatvoru…

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


720 Shares
720 Shares
Share via
Copy link