Magazin

SNS armija za sat vremena skupila više od 50.000 potpisa za Vučićevu kandidaturu

sns obrenovac
Foto: Srbija Danas

Partijska mašina je upaljena. Vučićeva kandidatura je potvrđena od najviših stranačkih organa, a obožavaoci lika i dela, kao i sendviča za „lagano okrepljenje“, pohrlili su u lokalne odbore Srpske napredne stranke kako bi svojim potpisom overili i proglasili juriš na drugi uzastopni mandat aktuelnog predsednika države.

Mediji bliski ovoj stranci redom objavljuju da je u samo sat vremena prikupljeno tačno 54.474 potpisa građana. Mobilisani članovi i simpatizeri, odnosno napredna mobilna armija kakvu bi i Ukrajina i Rusija poželele u ovom trenutku, izvršila je desant na stranačke kancelarije i sportske hale kako bi se pokazalo neviđeno jedinstvo i fenomen nezabeležen u istoriji Srbije.

Hladni nedeljni dan obeležen martovskim snegom nije bio prepreka za sve ove desetine hiljada ljudi da dođu i podrže kandidaturu svog omiljenog političara. Premijerka Srbije Ana Brnabić je potpisala podršku, Aleksandar Šapić, takođe, kao i većina istaknutih kandidata za buduće poslanike, u prvom redu dr Danica Grujičić. Svoj paraf na Vučićevu kandidaturu stavio je i predsednik SPS-a Ivica Dačić.

srbija danas
Printscreen

Novinari su brže bolje objavili neverovatne fotografije, a sve je prokomentarisala premijerka Srbije.

– Idemo po istoriju, da napravimo nikada ubedljiviju pobedu u prvom krugu bez potcenjivanja ostalih kandidata i političkih opcija – poručila je Brnabić.

Istoriju su oni odavno ispisali, a čini se da bi nam šarali i po budućnosti.

Zato su, sudeći po tekstovima režimskih medija, naprednjaci iz „Ljubovije, Malog Zvornika, Lazarevca, Zrenjanina, svih delova Beograda, Vladimiraca, Rume, Gornjeg Milanovca, Priboja, Vranja, Aleksandrovca, Kruševca, Niša, Lebana, Bujanovca, Požarevca, Surdulice, Čačka i mnogih drugih gradova širom Srbije“, poterali i pogurali, na njima svojstven način, svoje sugrađane da po vejavici čekaju u redovima kako bi podržali njihovog partijskog vođu.

Kampanja je nakratko prekinuta ratom u Ukrajini, ali sada više nema sumnje da se predizborna SNS mašina neće gasiti do 3. aprila.

Mi smo kao društvo baš „kurate sreće“ jer se nakon korone koja je tu, a kao i da nije, baš onako kako je moglo i od starta čini se, sada pojavio novi veliki sukob na tlu Evrope koji može imati i nuklearne konsekvence po sve nas. Naprednjaci ne haju mnogo, jer ako će i doći kraj sveta, oni će se pobrinuti da Vučić predvodi naše izginuće i potencijalno vaskrsenje.

Još uvek nije naučno ispitano kakva bi to nova metamorfoza nastala od današnjih naprednjaka s obzirom da su prethodno već izvršili preobraženje iz radikalno agresivnih u lažno pomirljive primerke srpske rase.

Tadić: Moja potencijalna kandidatura je pretnja ne samo Aleksandru Vučiću

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

44 Shares
Share via
Copy link