Srbija Vesti

Vučića u Sremu dočekali kao da je Tito: „Sa Fruške gore vila kliče, živ nam bio predsedniče“

av
Printscreen TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je juče Velike Radince i najavio rekonstrukciju i izgradnju novih lokalnih puteva.

Cela Fruška gora biće povezana dobrim putevima i odmah će krenuti i da se radi put do Rume, najavio je predsednik Srbije.

On se prilikom obilaska rekonstruisanog puta koji vodi od Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice obratio okupljenim građanima i novinarima.

– Žao mi je što ste morali da čekate 50 godina da imate pristojan put. Otac Dušan mi je rekao da vam je potreban i put do Sviloša, Ležimira i još do Rume da napravimo šest kilometara, kako bismo vezali celu Frušku goru i to ćemo odmah da krenemo da radimo – rekao je Vučić.

Istakao je da se gradi Fruškogorski koridor koji će povezati to mesto sa Novim Sadom.

– Već za mesec dana otvaramo auto-put Ruma – Šabac i nećete morati da prolazite kroz naseljena mesta i da gubite vreme, već da idete direktno do Beograda i Šapca – naveo je Vučić, a preneo portal 021.rs.

Vučić je obišao put od Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice. Meštani su okačili iznad puta veliki transparent „Sa Fruške gore vila kliče, živ nam bio predsedniče“.

Otvoreno pismo profesionalnih srpskih vojnika predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link