Magazin Srbija

I taman kad pomisliš da ne može dublje, Vučić nahvali Đilasa

đilas i vučić
Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

– Imali smo pristojan razgovor, svi znaju šta on misli o meni, on se time hvali svaki dan. Svi znate šta ja mislim o njemu, a ja nemam potrebu da o tome govorim –  rekao je Vučić o Draganu Đilasu, gostujući sinoć (17.4.2022.) na Pinku.

Istakao je da Đilas predstavlja listu koja je bila druga po snazi na izborima i da je SSP sada verovatno treća stranka po snazi u Srbiji, pa onda i dodao da je SSP najjača opoziciona stranka.

– Ukoliko najjača opoziciona lista smatra da treba da idemo na prevremene gradske izbore, ići ćemo. Mislim da treba da prođe bar šest meseci, ali ako budu insistirali, možemo i ranije. To ću predložiti na stranačkom odboru. Moj odgovor Draganu Đilasu je da – rekao je Vučić.

I eto tek tako dođe kraj najvećem rivalstvu u aktuelnoj srpskoj politici.

Pitamo se samo ko će biti sledeća meta beskrpuloznih napada vladajuće stranke i njenih medijskih servisa, jer su Đilasa toplo zagrlili. .

Nemir, licemerje, vlast i  ujedinjeni za udobnu foteljicu… Nastavlja se saga koja po ko zna koji put ovom narodu sa pamćenjem zlatne ribice crta i boji da neki ljudi nisu na političkoj sceni Srbije bez razloga već tri decenije….Neki i više.

Vučić i Đilas 10 godina kroje srpsku politiku, a dobili su ljude natopljene mržnjom

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

148 Shares
148 Shares
Share via
Copy link