Balkan

Sanja (39) psovala bivšeg supruga u prisustvu deteta, sada mora da plati kaznu od 929 €

policija hrvatska
Foto: N1/ILUSTRACIJA

Zagrepčanka Sanja (39) proglašena je krivom za psihičko nasilje koje je počinila prema bivšem suprugu u prisustvu njihovog maloletnog deteta.

Prema presudi prekršajnog sudije u Zagrebu, mora da plati 929 evra kazne. Na presudu se još može žaliti, prenosi Telegraf.rs.

Ona je prošle godine u maju, oko 16 sati “ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u prisustvu njihovog zajedničkog šestogodišnjeg deteta”.

“Bivšeg supruga vređala je rečima: ‘Lopove, đubre, svinjo debela, razbiću te!‘… To je kod istog prouzrokovalo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, u prisustvu deteta počinila je psihičko nasilje u porodici”, zaključio je prekršajni sudija.

Sanja je priznala da su se posvađali i jedno drugome svašta rekli, ali demantuje da je to bilo u prisustvu deteta.

Međutim, ključan je bio iskaz svedoka, nove devojke Sanjinog bivšeg muža, koja je tog dana bila prisutna i koja je ispričala šta je sve Sanja izgovorila njenom dečku.

Policija je bila prekršajno prijavila i supruga napisavši kako je Sanji toga dana rekao: “Ne smeš da dođeš u ulicu, šta radiš tu, glupa si, maloumna si!“. Sudija ga je oslobodila jer su i supruga i njegova devojka to demantovali.

Izvor: Telegraf.rs

Gospođa premlatila muža pa se sama prijavila policiji, odbila testiranje na alkohol

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

180 Shares
180 Shares
Share via
Copy link