Beograd Vesti

Stanari urušene zgrade na Vračaru spasili se u poslednjem trenutku

pala-zgrada
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ekipa Nova.rs obišla je Vidovdansku ulicu na Vračaru, gde se danas oko podneva urušila stambena zgrada. Stanari sa kojima su novinari razgovarali kažu da su danima opominjali investitora da im pucaju zidovi i plafoni, a da ih je on ubeđivao da je to normalno pošto se pored nalazi gradalište.

„Istrčali smo u poslednjem trenutku pre nego što se jedan čitav stan urušio. Komšinica nije stigla ništa da uzme. jer je i ona 10 minuta ranije srećom izašla. Mogla je da strada. Danima smo ih omopinjali da zgrada puca, da provere šta rade na tom gradilištu, ali nikom ništa“, ispričala je jedna stanaraka.

Ona dodaje da je jedan stan u potpunosti nakrivljen, i d aje čitava zgrada označena kao nebezbedna.

„Upozoravao sam ga, govorio sam da ne radi dobro, ali eto sada kada se ovo desilo njega nema. Sreća u nesreći je da u tom stanu koji se obrušio niko ne živi trenutno i u njemu niko nije bio. Ali devojka koja živi iznad je mogla da nastrada, njen stan visi, izašla je 10 minuta pre toga. Najvažnije je da niko nije povređen“, kaže predsednik stanara Novica Stanimirović i dodaje da je pitanje gde će sada.

O svemu je obavešten i Grad, ali njihov predstavnik još se nije pojavio na mestu rušenja, prenosi Nova.rs.

Zbog gradilišta se urušava zgrada na Vračaru, a stanari se u panici evakuišu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

179 Shares
179 Shares
Share via
Copy link