Horoskop Mesečni horoskop

Vodolija – mesečni horoskop za februar 2016.

Od 3. do 5. pokažite svetu svoj neodoljivi osmeh, pun samopouzdanja, i možete da napravite razliku i verovatno hoćete. 7. i 8. su vam srećni dani.  Ako tragate za poslom, ovo su dani kada treba da šaljete CV. Ovo su takođe dani kada treba da započnete neki novi projekat. Odličan mesec, zar ne?

Čitajte pažljivo, tek postaje dobar. Od 10. do 12. ako se i dalje preispitujete iznova i iznova oko istog pitanja, vreme je da se ozbiljnije pozabavite time. Moguće je da ste izgubili entuzijazam. Da vas utešimo,  vreme koje možete da provedete da se bavite određenom temom a da vam neko ne skrene pažnju je od 5 do 20 minuta, ali ako volite ono što radite vreme leti i postajete ekstra produktivni. U periodu od 16. do 18. ćete se potpuno oporaviti i vratiti na staro zahvaljujući svojim kontaktima. 25. i 27. ćete se uhvatiti u koštac sa problemima i izdići iznad njih. Naredni mesec karijera vam je u usponu.

vodolija-znak
Izvor: Pixabay ©

Zdravlje

Vreme je da sačuvate vaš nervni sistem, oslobodite se nesanice i izlečite potisnuti bes. Za to obratite se stručnjaku, psihoanalitičaru, homeopati ili čak astrologu. Sami takođe dosta možete da uradite za sebe.

Odaberite fitness centar i postanite njihov redovan član i posetilac. Vežbajte redovno.

Pročitajte godišnji horoskop za Vodolije

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link