Poslednji vikend u februaru obiluje zanimljivim dešavanjima, a za vas smo izdvojili ono najbolje. Pogledajte naše predloge gde da provedete predstojeći vikend.

Petak

Culture Exchange

Za ljubitelje indi i pop-pank zvuka preporučujemo svirku novog dua Does it even matter u subotu u Culture Exchange. Budući da je prva svirka Milice Vučenović i Mike, bilo bi dobro čuti šta imaju da ponude.

Fabrika

Ovog petka nešto malo drugačije – Just like Johnny Cash – kantri muzika i obrade pesama sa naših područja u maniru Džoni Keša u Fabrici. Nastupiće Branimir Ćosić sa Neprijateljima pa eto prilike da provedete zanimljivo veče.

Bar Kaž’te

Ako volite elektronsku muziku – elektropop i elektrotrash pravo mesto za vas je Bar Kaž’te jer je za Dj pultom DeadTrashSuperstar aka Dark Angel.

Crveni petao

Još jedna dobra žurka u Crvenom petlu uz Experience Acoustic Band. Uživajte uz pop, rock, latino i fank zvuke.

Firchie tink tank studio

Nastavljaju se sezona žurki #PLI99, večeras žurka humanitarnog karaktera pod nazivom Party like its 1999. vol 9, ulaz je 300 dinara, a muziku puštaju Dj Moooka i Dj Timbero.

dj_club
pixabay.com

Subota

Club Dandy

Tematska žurka za koju nema potrebe previše se trudite – dovoljno će biti da obučete omiljeni komad od teksasa i da se u subotu pojavite u ovom klubu. Muziku devedesetih, začinjenu sa nešto novijim house numerama pušta Dj Ljuba, a najavljene su i neke nagrade.

Recycle Bin

Dj Batman vas očekuje u ovom lokalu, a tamo možete slušati reggae, ska, punk i hardcore muziku.

Giardino Club

Dobro poznato mesto na krovu i ovog vikenda obećava žurku uz Mr. Policeman.

Firchie Tink Tank Studio

Ukoliko niste sigurni gde da idete u subotu, mi vam preporučujemo humanitarni koncert. Ulaz je 200 dinara, a u lokalu će biti postavljene kutije sa dobrotvornim prilozima. Cilj je prikupljanje novca za operaciju devetogodišnjeg Radivoja Sijaka. Nastupiće Škabo Maestro, Struka, Grashooper, L.P.I El Classico i Dijego Armando. Koncert počinje u 21 čas.

Fabrika & Quarter

Mali delić EXIT atmosfere osetićete u subotu u susednim halama Fabrike i Quartera budući da EXIT organizuje slavljeničku žurku povodom proglašenja EXIT-a za najbolji evropski festival za 2016. godinu. Ulaz je besplatan za sve vlasnike ulaznice za ovogodišnji, festival, ali se oni prvo moraju registrovati najkasnije u subotu, do 15 časova.

Oni koji nemaju kartu za ovogodišnji EXIT moći će ulaznicu za žurku da nabave na blagajni Gigstix-a po ceni od 799 dinara, a ukoliko kapaciteti ne budu popunjeni i na ulazu, ali po ceni od 1199 dinara. Nastupaju Artan Lili, KILLO KILLO Banda, Marko Milosavljević, Marko Nastić i drugi.

G-Pub Gregors Pub

Nostalgičari će se sigurno dobro provesti na EX YU Music Party koju organizuju Old Time Disco Gang, ulaz je slobodan, a očekuje vas širok izbor ex-yu muzike uz neke novije pop numere.

Nedelja

BIG Shopping Centar

Ukoliko vam i posle subotnje večeri nije dosta žurke i glasne muzike pravo mesto za vas je koncert Sare Jo u BIG šoping centru od 18 časova.

Srpsko narodno pozorište

Grupa LegendE održaće koncert u Srpskom narodnom pozorištu na sceni Jovan Đorević što je događaj koji će vam kraj vikenda sigurno učini bar malo lakšim.

Više o događajima pročitajte ovde

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here