Lifestyle Moda

Vodič kroz šoping do kraja februara

Za vas smo pripremili spisak radnji u kojima sniženja traju do kraja februara. Sigurno da ćete pronaći nešto lepo za sebe po nižim cenama!

Fashion and Friends

Finalno sniženje kolekcije jesen/zima 2015. godine očekuje u isnosu od 40 do 70 odsto. Snižena je kolekcija mnogih brendova – Bata, Camper, Cesare Paciotti, Desigual, Diesel, Gaudi, Guess, Replay, Ugg, Tommy Hilfiger itd.

Terranova

U toku je akcija – za kupovinu veću od 3000 dinara dobićete vaučer u vrednosti od 600 dinara koji moće da se iskoristi pri sledećoj kupovini većoj od iznosa vaučera.

Intersport

Dok traju zalihe u svim Intersport prodajnim objektima do 50 odsto su niže cene tekstila, obuće i opreme što podrazumeva ski jakne, pantalone, dukseve, širok izbor majica, trenerki, patika, čizama, cipela, ski opreme, klizaljki…

Mona

U ovoj prodavnici obradovaće vas dodatnih 20 odsto popusta na prethodno snižene cene. Snižena je zimska kolekcija i to deo proizvoda tekstilne kolekcije u iznosu od 30 do 50 odsto, deo ženske kožne galalanterije od 15 do 20 odsto i deo proizvoda kožne konfekcije od 15 do 30 odsto. Sniženje traje do 28. februara.

mona
Izvor: mona.rs

Bata

Trenutno je snižena kolekcija prošlogodišnja zimska kolekcija do 70 odsto, a na popustu su muške cipele od 30 do 40 odsto, ženske cipele od 30 do 60 odsto i torbe od 30 do 70 odsto.

Guess i Tommy Hilfiger

Počastite sebe novom garderobom brenda Guess i Tommy Hilfiger iz zimske kolekcije koja se nalazi po cenama nižim od 40 do 70 odsto.

Koton

U Koton-u vas očekuje finalno sniženje nove kolekcije od 20 do 75 odsto. Na sniženju su ženska kolekcija – džemperi, bluze, suknje, majice, sakoi, jakne itd; muška kolekcija – farmerke, majice, džemperi, satovi, kaiševi, veš, kao i celokupna dečija kolekcija.

koton
Izvor: koton.com

Planeta Sport

Sve ljubitelje sporta obradovaće sniženje u ovoj prodavnici koje ide i do 50 odsto na kolekciju jesen/zima 2015. godine. Takođe, ako pazarite jedan proizvod na sniženju očekuje vas dodatnih 30 odsto popusta na drugi (jeftiniji) artikal. Osim toga u toku je i sledeća akcija: ukoliko odaberete da kupite minimum dva proizvoda obeležena oznakom novo po važećoj maloprodajnoj ceni, u ukupnom iznosu od 6000 dinara, priložite vaučer koji ćete dobiti u lokalu i odaberite još jedan proizvod brenda RANG iz jesenje ili prolećne kolekciije u vrednosti od 1000 din. Ako je vrednost odabranog RANG prozvoda iz jesenje ili prolećne kolekcije manja ili jednaka vrednosti vaučera odabrani proizvod plaćate 1 dinar. Ukoliko je veća doplaćujete razliku.

Da li i vi kupujete impulsivno?

19 Shares
Share via
Copy link