Uncategorized

Isplivali svi bolesni fetiši ozloglašenog vladara Dubaija, Srbin koji ga je vozio odlučio da otkrije sve

vladar-dubaija
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Muhamed

Ozloglašeni vladar Dubaija Muhamed bin Rašid bahato živi već decenijama, ali mu niko i dalje ne staje na put. Uz pomoć ogromnog bogatstva i moći zataškava sve svoje svoje mračne tajne o kojima ne prestaje da se šuška u javnosti.

Međutim, njegov lični vozač Đuro Sinobad odlučio je da progovori o svemu što je video, jer više nije mogao da izdrži ogomnu koliliču griže savesti. Naime, šeikove seksulane fantazije su otišle toliko daleko da uključuju i mučenje maloletnih devojčica.

Njegova ispovest je mnogim ljudima skamenila srca.

Svetska javnost već je upoznata sa pričom Latife, ćerke vladara Dubaija, koja je tvrdila da je njen otac odgovoran za mučenje i zatvaranje brojnih žena koje ga nisu slušale. Kako je tvrdila, njegova “žrtva” bila je i njena starija sestra, dok je tetka ubijena zbog neposlušnosti.

Šeik Muhamed rođen je 1949. godine, a zvanično je preuzeo tron nakon smrti svog brata, 2006. godine. Negovao je imidž tradicionalnog arapskog vođe, prikazujući sebe kao porodičnog čoveka.

Bio je naklonjen Zapadu, što je i dokazao nakon napada 11. septembra, jer su Ujedinjeni Arapski Emirati postali ključni strateški partner u ratu protiv terorizma.

Tokom leta šeik je sa nekoliko svojih žena i dece odlazio u Englesku. To je bila i prilika da se šeik više približi zapadnim zemljama i njenim liderima, a takođe ulagao je i stotine miliona evra u britanske konjske trke.

Često se pojavljivao pored kraljice Elizabete, čak je na neke događaje putovao u njenoj kočiji, na čelu kraljevske povorke.

Bliskost sa ovom imperijom, možda je i dovelo do utiska da britanska vlast zatvara oči na navode koji su ispilivali u javnost, prenosi Nova.

Jedne junske subote 2001. godine, inspektor policije u Sariju Kolin Saton dobio je zabrinjavajući poziv.

Prijavljen je ozbiljan zločin na šeikovom imanju. Jedna 22-godišnja seksualna radnica rekla je da su je u Londonu pokupila kola koja su je odvezla do imanja, na kojem je bila zarobljena, a član kraljevske porodice Dubaija više puta je silovao.

Saton je krenuo da istražuje, ali identitet navodnog silovatelja nije mogao da se potvrdi, tako da ni optužnica nije mogla da bude podignuta, ali novi svedoci su se pojavili.

vladar-dubaija-2
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Tri šofera koji su godinama radili za kraljevsku porodicu Dubaija rekli su da su redovno bili poslati da voze seksualne radnike iz celog Londona na šeikovo imanje. Rekli su da su grupe žena odvođene iz londonskog hotela Karlton Tauer, koji je u šeikovom vlasništvu.

Neke su bile starije, ali druge su bile tinejdžerke ili u ranim dvadesetim godinama. Uglavnom su bile “regrutovane” u noćnim klubovima.

Prilikom vožnje, ženama nije rečeno kuda idu, a telefone su im oduzimali pri ulasku u kuću. Vozači nisu mogli da kažu šta se tačno tamo dogodilo, niti ko je umešan, ali, žene su na kraju večeri vraćali kući.

Jedan od vozača bio je Đuro Sinobad, 70-godišnji Srbin, koji je živeo u Engleskoj skoro dve decenije, a kao šofer je radio do kraja 2020. godine. On je pričao kako su mlađe žene bile jako uznemirene, jer su shvatale šta se od njih očekuje, piše Nova.

Prema njegovim rečima, jedna devojka je pokušala da pobegne, ali je u dvorištu imanja, poluodevenu, uhvatio član šeikovog obezbeđenja, koji ju je onda i istukao štapom.

– Bila je u stanju šoka. Na leđima su joj bili tragovi udarca. Kad sam je vraćao kući, celim putem je plakala –  ispričao je Sinobad.

Takođe je ispričao i drugi slučaj kada je jednog jutra grupu žena odvezao do imanja. Iz kola su izašle sve žene osim jedne “mlade, slatke engleske devojke”. Kada se okrenuo i pokušao da je uteši, na sedištu je video krv. Mogao je samo da zamisli šta je uzrok.

– Drhtala je i plakala, ali nečujno – rekao je on.

Bivši šeikov telohranitelj takođe je ispričao kako su grupe žena dovođene u šeikovu hotelsku sobu skoro svake noći i ujutru odlazile svojim kućama.

Nekoliko zaposlenih su zbog svojih svedočenja izgubili posao. Sinobad je podneo tužbu za nezakonito otpuštanje, a šeikovi advokati negirali su navode o eksploatisanju seksualnih radnica.

Ipak, neki su smatrali da su sklonosti šeika Mohameda skromne u poređenju sa njegovim starijim bratom – šeikom Maktumom.

Sinobad i još jedan šofer pričali su kako su dovodili devojke koje nisu stigle ni da se presvuku, već su odlazile po naređenju u spavaćicama, kako bi što pre stigle na imanje.

Obojica su rekli da su nebrojeno puta bili na ivici da daju otkaz, ali to ipak nisu mogli sebi da priušte.

Supruga katarskog šeika je boginja stila, nosi samo skupe komade i ekstremno je ljubomorna

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link