Dogadjaji Zabava

Vikend vodič: Letnji provod u Novom Sadu

Subota

Giardino club

U subotu 18. juna je otvaranje letnje sezone u klubu Giardino – što znači žurke na otvorenom na jednom od najlepših prostora za provod u Novom Sadu. Čekaće vas zanimljiva iznenađenja i pravi letnji duh.

Srpsko narodno pozorište

Prava igranka čeka vas u subotu u Srpskom narodnom pozorištu, pod nazivom Uživanje u plesu II deo, a održaće se  na sceni Pera Dobrinović sa početkom u 19 časova. Igranka je ples koji će tek nastati i koji ćemo stvoriti zajedno. Na igranci ćete moći da vidite nepoznate ljude kako izvode nešto za vas i da pokažete svoje NAJ plesne pokrete. Posle igranke ćemo se zapitati šta sve ples može za nas da učini  – navodi se u opisu događaja. Ako volite da plešete evo prilike da provedete zanimljivo veče, a zainteresovani mogu da se prijave na email adresu  praktikabl.org@gmail.com.

Culture Exchange

Ako ste više za stvaranje muzike i uživanje u trenutku obradovaće vas još jedna Open Jam Session sa Brankom Lozom na bubnjevima u Culture Exchange-u. Ponesite šta imate od instrumenata i pridružite mu se, pa ćete se sigurno napraviti provod za pamćenje baš po vašoj meri. Početak je u 21 čas.

Festival vina

festival_vina_dogadjaji_let
Izvor: Facebook Interfest festival vina

Trećeg dana festivala Milica Dudić Ponjević će imati veče poznatih svetskih melodija u jazz obradi, a sve uz pratnju ritam sekcije koju je treću godinu zaredom za sve poklonike vina pripremio poznati novosadski jazz pijanista, aranžer i kompozitor, Aleksandar Dujin. Na ovogodišnjem Interfestu nastupiće 80 vinarija iz 11 zemalja koje će na festivalskom prostoru na Trgu slobode predstaviti svoja vina. Ulaz na festival je besplatan dok vaučeri za degustaciju vina koštaju 100 dinara.

Pročitajte više o događajima

 

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link