Magazin

Zajedno idu u wc, zajedno ustaju i ležu jer su bukvalno vezani lancima

vezani-lancem
Foto: Citymagazine / Instagram

Problem konstantnih svađa i čestih raskida jedan ukrajinski mladi par rešio je na sasvim uvrnut način, vezali su se lancima jedno za drugo i sada jednostavno ne mogu da se razdvoje i iskuliraju jedno od drugog do novog pomirenja.

Aleksandar Kutlaj (33) i Viktorija Pustovitova (28) su za Dan zaljubljenih odlučili da svoje ruke vežu lancem na tri meseca i svoj život u tom “zavezanom” periodu dokumentuju na društvenim mrežama.

„Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neprijatno“, izjavio je Kutlaj za Rojters iz svog stana u istočnom delu Harkova.

Upravo je on došao na ovu šašavu ideju kada mu je Pustovitova rekla da želi da prekine njihovu vezu.

„Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom nedeljno. Tokom naše poslednje svađe Viktorija je ponovo htela da me napusti, a ja sam joj odgovorio da ću se bukvalno vezati za nju ako treba“, kazao je Kutlaj.

Pustovitova je prvo bila protiv ove ideje i čak je Kutlaju spustila slušalicu kada ju je predložio, ali posle nekog vremena je promenila svoje mišljenje, prenosi Citymagazine.

Već oko dva meseca, oni nemaju svoj lični prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuvanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Сковали себя цепью chained (@wecontacted)

„Želela sam da iskusim nešto drugačije, a možda i da osetim nešto drugačije“, rekla je Pustovitova i dodala: „Pristala sam na ovo jer ga volim“.

Ovaj par je u međuvremenu stigao i na ukrajinsku televiziju, gde su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Najaktivniji su, međutim, na Instagramu, gde svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotke i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno.

Budući da su postali bukvalno zvezde zbog svog zavezanog načina života i veze iz koje se ne može pobeći jer je prosto okovana lancima, ovo je i dobar marketinški trik.

Koliko god brak ili veza bili dugovečni i stabilni, najčešće ljudi ipak imaju privatnost.  Da li biste pristali na to da tri meseca budete zakovani lancem za nekoga?

Uzor srpskih tinejdžerki o tome kako je od 16-e rade samo moćni muškarci

Luftika

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


109 Shares
109 Shares
Share via
Copy link