Magazin

Uvlakuša Vesić sa drugarima vežba kineski da može da se blamira i na stranom tržištu

vesic
Foto: Printskrin Facebook

Novo izdanje Vesićeve knjige o Beogradu nije izavalo nikakvu rakciju javnosti, pa je večiti zamenik morao ponovo da se hvališe na društvenim mrežama. Na Fejsbuku se pohvalio da je sa svojim kineskim prijateljima vežbao kineski jezik zbog promocije na kojoj planira da progovori na ovom jeziku. Vesić očajnički pokušava da savlada kineski kao njegov uzor, predsednik Vučić.

Ukoliko vežba sa istim Kinezima kao i predsednik, teško da će ga neko razumeti.

Podsećamo, juče je na svom Instagramu Vesić je podelio ovu, za njega beskrajno radnosnu vest: “Danas je iz štampe izašla moja Knjiga o Beogradu na kineskom jeziku! Posle izdanja na srpskom, engleskom i ruskom jeziku moja Knjiga o Beogradu biće dostupna i čitaocima sa kineskog govornog područja. Narednih meseci jedan kineski izdavač objaviće Knjigu o Beogradu i u NR Kini.”

Vesić je kinesko izdanje knjige o Beogradu dopunio sa dve nove priče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Vesic (@vesicg)

“Priču o Beograđaninu i našem legedarnom glumcu Bati Živojinoviću koji je decenijama bio najpopularniji glumac u NR Kini kao i priču o bombardovanju Ambasade NR Kine u agresiji NATO pakta na SR Jugoslaviju 7. maja 1999. godine u kome su su poginula tri kineska državljanina, a povređeno je dvadeset”, objašnjava zamenik Vesić.

“Nadam se da će moja Knjiga o Beogradu na kineskom jeziku doprineti da nas Kineskinje i Kinezi bolje razumeju kao i da nauče našu istoriju i običaje. Verujem da je ova knjiga još jedna potvrda čeličnog srpsko – kineskog prijateljstva koji su utemeljili srpski i kineski predsednici Aleksandar Vučić i Si Đinping”, napisao je na Instagramu.

Vesić dobio odgovor na svoja proseravanja, besni vozač GSP-a ga pozvao da mu popravi klimu

17 Shares
Share via
Copy link