Beograd

Vesić u ime predsednika podelio Beograđanima 10 hiljada zastava

goran vesic

U vremenu kada se solidarnost i humanost ogleda u poklanjanju maski, rukavica, dezinfekcionih sredstava, respiratora, Vesić je učinio nešto sasvim drugačije.

Grad Beograd je, kako kaže zamenik gradonačelnika prestonice Goran Vesić, u ime predsednika države svojim građanima poklonio 10 hiljada srpskih zastava.

To je, kaže on, način da se pokaže podrška zdravstvenim radnicima i svima onima koji se bore za živote ljudi.

Većina građana stavila je zastave i možete da vidite čitave ulice na teritoriji grada gde su građani izneli srpske zastave i postavili ih na ulaze i balkone, rekao je Vesić televiziji Pink, a prenosi  N1.

On je zahvalio svim građanima koji su to uradili, jer su tako pokazali da “poštujemo naše heroje i da volimo svoju zemlju”.

Vesić je konstatovao da je danas iz Beograda u svet poslata lepa poruka i iskazao nadu da će praksa isticanja zastave Srbije nastaviti da postoji i nakon epidemije.

Da Vesiću ne manjka originalnih, ali ne i ispravnih odluka, pokazao je i neumesnim osvetljavanjem Beograda u boje nemačke zastave, veče uoči 6. aprila, dana kada je Nemačka započela bombardovanje naše prestonice u Drugom svetskom ratu, kada je život izgubilo više hiljada Beograđana.

Vesić najavio seriju koncerata estradnih umetnika ispred Gradske skupštine

 

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

57 Shares
Share via
Copy link