Magazin

“Prvi ples nije dočekao septembar”: Verenica preminulog Jutjubera emotivnom porukom se oprostila od Mirka

verenica-mirka-rasica
FOTO: ADDICTED_TO_THEGYM / INSTAGRAM

Poznati jutjuber Mirko Rašić (32) pronađen je mrtav u Surčinu. Rašić je na svom jutjub kanalu neretko objavljivao dešavanja iz privatnog života, a pre oko mesec dana se verio.

Njegova verenica Marijana oglasila se na svom Instagramu nakon tragične vesti, gde je objavila video sa njihovim zajedničkim fotografijama.

– Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čoveče kod sam upoznala i pored koga sam doživela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspeli da stvorimo na ovaj planeti.

Znaj samo da će tvoj lik i delo živeti i dalje, jer kao što si umeo da kažeš, nisi ti za dzabe Rašić, živeće tvoja reč zauvek!

Nikada ponosnija što sam zauvek ostala zvanično tvoja verenica, a nezvanično najponosnija žena na svetu što sam tvoja!

Pali raketu letimo na drugu planetu svete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvezde padalice, ne brini). Do kraja sveta – napisala je Mirkova verenica i nastavila:

– Ne brini svete moj, kad se vidimo opet pravimo planoce iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bih bez strahova objavili sreću koja je nestvarna.

Žao mi je što nisi uspeo da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravićemo nove. Ceo svet si moj. Moja radost i srećko i zauvek će to biti jer znaš sve.

Pokazao si nam svima kako je biti divan čovek, otac i partner u živoru. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati.

Toliko lepih uspomena… Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave koliko si čovek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svete moj, danas bolji čovek.

Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir – stoji u emotivnoj objavi.

Podsetimo, Mirko Rašić, koji je bio prvi jutjub automehaničar, pričao je da se sa ovim zanatom susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, a zatim aktivno počeo da se bavi sa 16 godina.

Imao je svoj servis koji je otvorio sa 27 godina, jer je nakon završenog fakulteta ipak odlučio da se vrati mehanici.

Ko je bio Jutjuber Mirko Rašić (33)? Najpopularniji mehaničar u Srbiji razbijao je predrasude o zanatu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
14 Shares
Share via
Copy link