Horoskop Horoskopski znakovi

10 parova horoskopskih znakova koji nikada ne treba da budu u braku

devojka-portret

Ako se pitate zašto ste i dalje slobodni, razlog možda niste vi, već vaše zvezde koje se ne poklapaju. Napravili smo listu 10 najgorih parova među horoskopskim znakovima. Ako ste slobodni i tražite nešto konkretno, pronađite nekoga s kim je vaš horoskopski znak kompatibilan.

Ovan i Bik

Ovan je izuzetno jake volje, a Bik je tvrdoglav. To je poput sukoba titana. Bik stalno želi da zna kada i gde stoje u vezi, dok Ovan želi slobodu da radi šta mu se sviđa i voli izazove.

Bik i Strelac

Strelac je mnogo nalik Ovnu, oni su takođe strastveni znaci. Uvek žele da izlaze i zabave se, što bi Biku polako postalo previše, jer, oni bi radije imali mirno veče kod kuće. Strelac takođe voli da igra mentalne igrice, što, za prilično jednostavne Bikove nije nimalo zabavno.

Blizanci i Jarac

U osnovi su suprotni polovi. Blizanci su poznati po svojoj leptirastoj prirodi i ljubavi prema zabavi koja se potpuno sukobljava sa radoholičarima, organizovanim Jarcima. Oni su neka vrsta partibrejkera, sa svojom utemeljenom ličnošću, za sanjare Blizance.

Rak i Vodolija

Rak je kućni tip dok su Vodolije slobodoumne. Takođe su žestoko nezavisne i čini se da im ne trebate, ali Rak želi da se oseća poželjno i potrebno. Plus, Vodolije će vas stalno ispravljati, čak i ako nema potrebe. Tu umeju da budu tvrdi naci tipovi.

Lav i Škorpija

Lav ima tu urođenu blistavost, oni se vole pokazivati, ali Škorpija prelazi pravo na stvar – neće trošiti vreme na davanje komplimenata ili da pojačavaju taj lavovski ego. Škorpioni mogu ponekad biti malo teški sa svojom ljubomornom ličnošću koja nikako ne ide uz šarmirajuće, koketne osobine Lava.

Devica i Strelac

Suprotnosti se u ovom slučaju definitivno ne privlače. Ova dva znaka jednostavno ne mogu da se gledaju očima. Strelcu je Devica suviše napeta i kruta, dok Devica misli da su Strelci previše glupi. Po Devicinom mišljenju, Strelac je previše bezbrižan i ne uzima u obzir tuđa osećanja, što može biti prilično povređujuće.

Vaga i Devica

Vaga se takođe ne može nositi sa Devičinom stegnutom prirodom, to brzo postaje previše za njih. Njihova stalna potreba da budu ispravni i praktični može ih lako iznervirati. Devica je takođe kritična prema Vagama što ih tera da sumnjaju u sebe. Kome se uopšte sviđa veza puna nesigurnosti?

Škorpija i Ovan

Oba znaka su izuzetno jake volje, žele potpunu kontrolu i žele da budu na vrhu (na više od standardnog načina, ako znate na šta mislimo). To izaziva potpunu katastrofu. Oboje želite da vam se ide “niz dlaku” i ​​ta veza bukvalno ne vodi nikuda.

Vodolija i Bik

Uspevate u spontanosti i promenama, ali Bikovi se plaše promena. Koračaju bebećim koracima i napreduju oprezno. Brzine su vam na potpuno različitim nivoima i Vodolije tako samo proleću pored Bikova.

Ribe i Devica

Ribe su sanjari, ali Device su prizemne i praktične. Obično bi se ove dve suprotnosti privlačile, ali samo ako Device žele. U suprotnom, jednostavno će vam biti nemoguće da se slažete. Ova veza bi bolje funkcionisala kao prijateljska jer ljubavna ne bi bila uopšte intenzivna.

6 sudbinskih parova Zodijaka čije veze je nemoguće izbeći

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

229 Shares
229 Shares
Share via
Copy link