Film Poznati

Vinona Rajder i Kijanu Rivs zbog filma stali pred sveštenika pa se stvarno venčali: Shvatili kad se sve završilo

Printscreen/Youtube

Glumac Kijanu Rivs je još od filma „Drakula“ iz 1992. godine, u braku sa koleginicom Vinonom Rajder, što je tri decenije kasnije povod za „okruglu“ godišnjicu.

I Vinona Rajder i Kijanu Rivs su pre nekoliko godina iznenadili javnost kada su izjavili da su se njih dvoje „bez namere“ venčali u pravom obredu 1992. godine, na snimanju filma Frensisa Forda Kopole Drakula.

– Izveli smo ceo obred venčanja sa pravim sveštenikom. Vinona kaže da smo venčani. Frensis Ford Kopola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred Bogom – rekao je Rivs ranije za Eskvajer.

I sam Kopola je za medije, još 2018. godine dao izjavu u kojoj je objasnio da su svi na snimanju, kada su završili scenu – shvatili da su Kijanu i Vinona zaista venčani.

Pošto se prvo snimanje scene završilo, reditelj je bio nezadovoljan, pa je odlučio da organizuje autentično pravoslavno venčanje. Zato je zapravo snimljena čitava ceremoniju u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Los Anđelesu – sa pravim sveštenikom.

– Bilo je baš autentično, a ceremonija divna, i imali smo i pravog sveštenika da sve to uradi. Kada je sve završeno, shvatili smo da su Kijanu i Vinona, kao proizvod te scene i ceremonije – zaista venčani – objasnio je Kopola.

Takođe, Vinona Rajder u izjavama ne poriče da je u braku sa Rivsom: „Zaista, kunem se, mislim da smo stvarno venčani. U toj sceni, Frensis je za glumca uzeo pravog sveštenika, koji je obavio kompletnu ceremoniju. Mislim da smo venčani“, rekla je Vinona ranije za Entertejnment vikli.

Inače, Rivs se nije ženio, a trenutno je u vezi sa vizuelnom umetnicom Aleksandrom Grant. Partner Vinone Rajder je Skot Mekinli Hen, a ni glumica se nije udavala. Izgleda im je za sada jedini „važeći brak“, upravo onaj sklopljen u Drakuli.

Čendler iz „Prijatelja“ otvoreno mrzi Kijanu Rivsa i žali što nije mrtav

40 Shares
Share via
Copy link