Magazin Svet

Život ide dalje: Venčana fotografija – kao nijedna druga (FOTO)

Grandiozna venčanja sa mnogo gostiju apsolutno su neizvodljiva u doba pandemije koronavirusa. Nekim mladencima to je pokvarilo planove, a drugima je došlo kao zgodan izgovor da naprave malu i intimnu ceremoniju.

Ovaj par je uspeo i jedno i i drugo, a usput su i oduševili planetu.

Venčanja bez zvanica postala su trend otkad je korona zavladala svetom, ali jedno nedavno održano u San Francisku zaista je posebno, piše portal Nova.

Fotograf Visens Forns iz Kalifornije objavio je na društvenim mrežama fotografiju s venčanja na kojoj su mlada, njen otac i brojni gosti, ali samo na fotografijama!

View this post on Instagram

Wedding in San Francisco

A post shared by Vicens Forns Photography (@vicensfornsphotography) on

Naime, kako njihova rodbina, prijatelji i drugi dragi ljudi nisu mogli da budu na venčanju, mladenci su se dosetili kako da barem simbolično budu s njima. Stavili su njihove fotografije na mesta gde bi oni inače sedeli u crkvi tokom ceremonije venčanja i tako stvorili prizor za pamćenje.

“Mlada ulazi držeći za ruku svog oca. Juče sam imao veliku sreću da budem fotograf ovog venčanja u San Francisku. Drugačije, ali posebno emotivno venčanje. Ne zaboravimo da život ide dalje. Čestitam, Emili i Paris”, napisao je Visens Forns uz fotografiju koja će sigurno ostati dugo upamćena.

Te jedno te isto: Ali ovo su najkul mladenci u Srbiji

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link