Svet Vesti

Velma će u novom Skubi-Du crtaću biti lezbejka, kako je i zamišljena 60-ih (VIDEO)

velma skubi du lezbejka

Tokom poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama pojavili su se videozapisi koji prikazuju delove novog animiranog Skubi Du filma pod nazivom „Trick or Treat Scooby-Doo!“.

Glavnu ulogu u njima ima lik Velme. Nakon ovog curenja delova filma u javnost,  potvrđeno je ono što je najavljivano ranije – Velma će u filmu biti lezbejka.

Ranije se puno pričalo o tome da je Velma od samog početka zamišljena kao gej lik, a to su već jednom potvrdili Džejms Gan kao reditelj nekih ranijih filmova i Toni Servon koji je na istim filmovima imao ulogu izvršnog producenta.

– Velma je gej prema originalnom scenariju, ali studio toliko zanemaruje taj aspekt njenog lika da je na kraju priča došla do toga da u filmu ima dečka –  objavio je Gan 2020. na Tviteru.

Delovi filma koji su se pojavili na društvenim mrežama ovoga puta potvrđuju kako su tvorci animiranog filma uspeli ono što Gan i njegovi saradnici ranije nisu.

Kao ključan dokaz ističe se trenutak kad Velma upoznaje Koko Dijablo, još jednog ženskog lika i rumenim licem pokaže da se zaljubila.

Izvor: index.hr

Ja sam onaj čiča što se nikada nije ženio i svi u selu sumnjaju, ali niko nije izustio – gej

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

56 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap