Magazin Srbija

Snimci Belivukovih Principa koji terorišu ljude i traže novac: “Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li?!”

Deo navijačke grupe Principi, koju je formirao Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, veoma je aktivan i nakon što je njihov vođa uhapšen pre skoro dva meseca.

Prema nezvaničnim saznanjima, nastavlja sa pretnjama, ucenama, uvredama i uterivanjem dugova u Belivukovo ime, a nisu pošteđene ni poznate ličnosti.

Koliko je deo ovih „navijača“ bahat, govori i to što neprekidno na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, pozivaju navodne dužnike da Velji vrate dugove, ali i da prestanu da ga blate i okreću mu leđa.

Takođe, pozivaju vođe navijača drugih navijačkih grupa „da se smire i da ne planiraju preuzimanje tribine“.

Tako se na pojedinim profilima na Instagramu, koji otvoreno pružaju podršku Velji Nevolji i njegovoj grupi Principi, pojavila objava: „Još malo ide epizoda ‘upoznajte poznate’“, nakon koje su objavljeni telefonski razgovori između „navijača“ i poznatih ličnosti.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci pretnji i iznuda.

Snimci sadrže materijal koji nije namenjen osobama mlađim od 18 godina!

Sada su na meti starleta Tamara Đurić, Jelena Krunić, kao i navijač koji je već imao sukob sa Veljom – Rade Petrović, ali i Miloš Radisavljević Kimi čiji je broj telefona zatražen na jednoj od Instagram grupa koju očigledno vode pripadnici navijačke grupe “Principi”.

Na sledećim video snimcima, mogu se jasno čuti pretnje i pokušaj iznude od starlete Tamare Đurić.

UPOZORENJE! Snimci sadrže materijal koji nije namenjen osobama mlađim od 18 godina!

“Hoću da j**** i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? E k**v* jedna”, pretećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

Osim Tamari, telefonski poziv je upućen i bivšoj učesnici rijalitija Jeleni Krunić.

Od nje su zahtevali da se izvini Belivuku i povuče svoje izjave u kojima ga je nazivala „Veljicom Nevoljicom pi***com“.

Jelena Krunić je nakon tog poziva otišla u policiju i prijavila pretnje.

Sudeći po objavama na Instagram profilima navijačkih grupa, tu se nisu zaustavili, pa su pozvali i Radeta Petrovića, koji je bio vođa navijača jedne Partizanove frakcije, suprotstavljene onoj koju je predvodio Belivuk.

“Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je l planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu?

Je li pi***?”, pita muškarac Petrovića, koji mu odgovara: “Druže. To je za mene kraj odavno”.

“E, to mi je bitno da sam čuo, da si i dalje slepac kao što si i bio”, odgovorio je muški glas, posle čega je razgovor prekinut.

Na istom profilu je posle ovih poziva, osvanula i objava: “Ima li ko Kimijev broj? Pošto sad idemo njega da tražimo”.

Inače, Miloš Radisavljević Kimi je jedan od vođa navijača Partizana i to grupe koja takođe ne sarađuje sa Belivukom.

Inače, navijač Rade Petrović u žižu javnosti dospeo je kada se na društvenim mrežama pojavio snimak, koji je pod pretnjom tada javno priznao kako je njegova navijačka grupa “Partizanovci” izdala Partizan.

Nakon toga, pojavio se video kako Velja Nevolja i pripadnici navijačke grupe “Principi”, primoravaju ponovo Petrovića da ponovi kako su on i Kimi pi**e koje su prodale Partizan.

Izvor: MONDO

 

Mediji licitiraju: Ko preuzima Partizanov jug posle Velje? Pominju se 2 imena

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

180 Shares
180 Shares
Share via
Copy link