Godišnji horoskop Horoskop

VELIKI horoskop za 2023: Prekretnica za Raka, Vaga spremna za promene, Ovan bira između 2 puta

devojka-horoskop-noc

Polako se približavamo kraju 2022. i vreme je da svodimo račune. Za nešto više od mesec dana, pred nama je nova godina i novi izazovi. Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2023. godinu. Saznajte šta vas čeka i kakvu energiju 2023. godina sa sobom nosi.

Ovan

Ovan u 2023. godini otvara sasvim novo poglavlje u ljubavnom životu i to su sjajne vesti. Svi slobodni ovnovi imaju fantastičnu priliku za pokretanje novih veza, pogotovo u aprilu, iako je cela godina vrlo pozitivna.

Iskoristite je, pošto se dugo nebeska tela ovako neće poklopiti. Srećni i harmonični parovi će poželeti da pronađu dublju povezanost i smisao u zajedničkom životu i ovnovi će uživati u tome zajedno sa svojim partnerom.

Sa druge strane, ukoliko veza u kojoj ste nije dobra i udaljavate se već neko vreme, ova godina bi mogla da bude i prelomna i završi se konačnim prekidom veze. Ali, to ne mora da bude loše, pogotovo ako ste bili u nezdravom, toksičnom odnosu.

Karijera je na prelomnoj tački i vreme je da započnete nešto novo. Moraćete da budete aktivni i sami preuzmete inicijativu, odnosno izborite se za sebe.

Od aprila očekujte pokretanje stvari. Nemojte se plašiti novog i nepoznatog i možda i sami sebe iznenadite pozitivnim pomacima i unapređenjima poslovne situacije. Vi možete bolje!

Veoma je važno da vodite računa o zdravoj ishrani kako biste izbegli rizike od zdravstvenih problema.

Bik

Za sve slobodne bikove, ova godine je odlična za upoznavanje. Trebalo bi da cenite osećaj radosti. Očekujte veće samopouzdanje, posebno nakon sredine maja kada ćete imati osećaj da je nebo granica.

Parovi će od početka proleća i posebno u aprilu uneti više strasti u ljubavni život. Ta strast može da donese i tenzije pa se potrudite da izbegavate sukobe.

Što se tiče karijere, očekujte velike promene 2023. godine, posebno u maju kada ćete morati da odredite prioritete i ciljeve.

Tada ćete postati i spremni da prihvatite nove projekte i ideje i to će vam doneti više poslovne ispunjenosti, bolje prihode i toliko neophodnu stabilnost.

Krećite se više, što će vam pomoći da razbistrite glavu.

Blizanci

Tokom celog prvog tromesečja bićete opušteni i razigrani na polju ljubavi. Postoji šansa da upoznate nekog veselog i strastvenog. Krajem zime, pa sve do kasnog juna je period kada vam rastu šanse za novu ljubav.

Parovi će uživati u osećaju zajedništva i avanturizma. Ipak, budite oprezni, pošto za neke parove sa blizancima u računici ova godina može da bude i fatalna. Dakle, izbevajte svađe.

Posao obećava, ali je važno da radite na sebi, kako emotivno tako i stručno. Čuvajte zdravlje.

Ako ste razmišljali već neko vreme o tome, sada je dobra prilika da počnete da trenirate novi sport.

Rak

U periodu od januara pa do juna imate priliku da konačno ljubavni život dovete u savršenu harmoniju, baš po meri osetljivih rakova. Zato iskoristite ovaj period bilo da ste u vezi bilo da tražite partnera.

Ova godina je značajna za karijeru i možete značajno da napredujete. Maj i jun imaju veliki potencijal za nove uspešne poslovne prilike.

Sarađivaćete sa novim grupama i organizacijama i to će vam proširiti poslovne vidike i unaprediti primanja. Vrlo je važno da izbegavate nepromišljene odluke, posebno tokom proleća.

Godišnji horoskop za 2023. godinu vam poručuje kako je važno da ostanete aktivni u ovom periodu. Iako deluje da vam je sve na mestu, fizička aktivnost će vam pružiti željeni mir.

Lav

Poželećete da začinite vaš ljubavni život, a “single” lavovi bi mogli čak biti iznenađeni nekim ljudima koji ih privlače.

Moguće su neočekivane ljubavi sa prijateljima ili kolegama. Bićete u velikom iskušenju da eksperimentišete sa novim vezama.

Sa druge stane parovi će biti u prilici da zakorače na novi teren u vezi. Sve u svemu biće uzbudljivih promena i ne borite se protiv njih već ih prihvatite.

U periodu pred vama imate priliku da promenite aspekte svoje karijere, a prvo tromesečje 2023 godine idealno je za planiranje.

Iskoristite tu priliku i prigrlite šanse koje vam se otvaraju

Pijte dovoljno vode, što poznajući vaš karakter skoro sigurno ne radite.

Devica

Tokom cele 2023. biće vam posebno važni mir i stabilnost u svim odnosima a posebno ljubavnim. Sa partnerom, ako ga imate, probajte da podelite obaveze i odgovornosti i sve isplanirate. Svima će biti bolje.

Tokom aprila će aktivni samci krenuti u aktivniju potragu za novim partnerom. Parovi će ceniti priliku da sviju mirno gnezdo i uživaju u kući i toplini doma i porodičnih veza.

Vreme je da prihvatite raznolikost u svojoj karijeri i to odmah od januara. Samo tako ćete moći da unapredite poslovni ambijent tokom 2023. godine i uživate.

U suprotnom, ako ne budete aktivni, moguće je da završite radeći poslove koji vas ne ispunjavaju. Potražite nove projekte i prilike i isplatiće vam se.

Ako dugo niste bili kod doktora, vreme je da proverite vaše telo. Preventiva je posebno značajna u ovom periodu za vaš zdravi život.

Vaga

Godina 2023. donosi neke ključne odluke u vezi sa kućnim i ljubavnim pitanjima. Posebno su prelomni trenuci tokom aprila.

Parovi će dobiti priliku unaprede postojeće veze i zajedno će pregovarati o stresu i problemima i to nije loše. Vage koje nisu u vezi će iskoristite prilike da pronađu nekog kompatibilnog kao partnera ili životnog saputnika.

Što se tiče posla, već početkom godine verovatno će doći do značajnih promena. Za neke će to biti posledica razvoja situacije u vašoj kući i/ili zdravstvene situacije.

Proleće je dobar period za promene na poslu. Ipak, ne donosite brze i kuse odluke.

Ne odlažite posetu doktoru.

Škorpija

Godišnji horoskop za 2023. godinu kaže da morate da se još više angažujete na ljubavnom planu. Maj donosi ključnu prekretnicu u vezi ako ste već u njoj i od tada ništa neće biti isto.

Na vama je da vezu usmerite u pravom smeru. Ali čuvajte se sebe pošto Škorpije mogu da budu i destruktivne. Ako niste u vezi možete se zaljubiti u osobe koje do sada niste razmatrali i koje vas nisu privlačile.

Nemojte bežati od toga.

Ova godina je važna za velike poslovne odluke. Ključ uspeha su novi dogovori i kolaboracija. Posebno pozitivno deluje drugi kvartal kada možete da napravite veliki korak unapred po pitanju karijere.

Trudite se da skupite što više informacija kako biste doneli što bolje odluke.

Pronađite unutrašnji mir i vaše telo će vam biti zahvalno.

Strelac

Ne možete se pohvaliti neverovatno uspešnim ljubavnim životom u poslednjem periodu. E pa to se menja a zvezde će podržati vaše napor, posebno krajem marta.

Ovo će biti dobro vreme da osvežite ljubavni život i prilike u porodici. Vreme je i da preuzmete inicijativu u odnosima jer će vaši napori verovatno uspeti.

Iskoristite prilike koje vam se pružaju i probajte da do kraja maja završite sve značajno. Posle toga ćete imati i manje vremena i volje za velike stvari.

Ako dobro uradite pripremu i sve isplanirate početkom godine, sredinom možete očekivati velike promene koje će biti pozitivne i doneti napredak na poslu.

Čuvajte se povreda na poslu. U to spadaju i emotivne povrede.

Jarac

Izgleda da želite da promenite sve u vezi vašeg ljubavnog života. Ali to ne znači nužno novog partnera već promene koje se tiču vašeg odnosa prema ljubavi.

Želite da prihvatite nove načine da volite nekoga i da i sami budete voljeni. Možda ćete čak biti iznenađeni razvojem događaja i prilikama, posebno u periodu od februara do maja.

Čekaju vas promene na poslu iako to ne očekujete. Biće teško da ih izbegnete pa budite spremni. Ako se dočekate na noge, možete dobro da iskoristite ove okolnosti.

Vodolija

Želite više uzbuđenja i nešto novo i drugačije i to će odrediti vaš odnos prema partneru ili potencijalnim vezama. Ovo je godina kada će se dogoditi neočekivano. Da, možete očekivati brak, decu i velike stvari o kojima ne želite ni da mislite ponekada…

Što se tiče karijere, veoma je važno da radite na sebi – unapredite veštine i znanja. Ako unapredite i efikasnost i posvećenost dobićete priliku da promenite prilike na poslu.

Ali da biste stvarno napredovali, prvo ćete morati da pronađete motivaciju. Prošlost ostavite iza sebe.

Nemojte se iscrpljivati i spavajte dovoljno, što ne radite u poslednje vreme.

Ribe

Period pred vama je odličan po pitanju kuće i ljubavi a godina 2023 će biti godina uživanja za vas. Najveća promena je moguća krajem januara.

Samo pazite da na život ne gledate previše emotivno, odosno kroz ružičaste naočare. Iako je sve dobro, može doći i do razočaranja

Deluje da je pred vama promena posla ili firme. Iako deluje strašno, to ne mora da bude stresno već pozitivno pošto ćete otvoriti novo poglavlje u karijeri. Jun je ključan mesec pa budite spremni.

Opustite se, kako se stres ne bi delovao negativno na vas.

Ova 3 znaka čeka neviđena sreća u 2023, jedni će pronaći sreću u ljubavi, a drugi će doći do novca

Izvor: Karolina.rs

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1.3K Share
1.3K Share
Share via
Copy link