Restorani Novi Sad

Vegetarijanska kuhinja u Novom Sadu

Gde u Novom Sadu možete uživati u ukusnim vegetarijanskim jelima? Predstavljamo vam neke od vegetarijanskih kuhinja u našem gradu.

Kombinat

Svemu tome su se pridružili i sveže ceđeni sokovi, aromatizovane limunade, a kad uzmete jelovnik … magija se nastavlja i odmotava. Ostavivši sendviče za neki “brži dolazak” (mada je celokupna ponuda dostupna i u opciji “za poneti”).

Dakle: sveže u svakom pogledu i svakom detalju, sasvim novo i neformalno, a opet jako kvalitetno, drugačije i baš onako kako je i napisano u sloganu Kombinata: “food made with care”. Aderesa: bulevar Mihajla Pupina 5.

novi_sad_zmaj_jovina
Foto: Aleksandar Milutinović

Restoran Inspiracija

Ovaj restoran se može pohvaliti zanimljivim enterijerom, ljubazim osobljem, otmenim gostima, prijatnom atmosferom i nesvakidašnjim jelovnikom na kojem se nalaze i vegetarijanska jela.

Corso-caffe-2
Foto: Studio Kamasi

Corso

Ovo je jedno od najpopularnijih jela u ovom kafe restoranu, a osim po bifteku Novosađanima je Corso dobro poznat i po velikom izboru pasta, pica, različitih vrsa ribe, obrok salata i sendviča.

Teglas

Tegla’s bar Novi Sad u ulici Narodnog fronta jedinstveno je mesto gde možete kupiti zdravu obrok salatu u tegli. Salata u tegli može biti idealan obrok.  Salate su podeljenje na vegeterijanske, posne ili sa mesom, pa svako može da odabere ono što mu najviše prija.

novi-sad-cvece
Jelena Garić

Vege & Vegan organic food

Restoran veganske i vegetarijanske kuhinje koji se nalazi u Jevrejska 16 u pasažu preko puta Sinagoge. Ovo je još jedno mesto gde će se vegetarijanci osećati kao kod kuće. Mirno mesto, a hrana je kobinovana i sveža.

Vegetarijancima više nije toliko teško da nađu mesta u Novom Sadu na kojima mogu uživati u vegetarijaskim obrocima.

Više o vegetraijanskim fast food obrocima

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link