Magazin

Vegani izgladnjivali 18-mesečnu bebu do smrti

vegani ubili bebu

Veganski način ishrane popularizovan je poslednjih godina. Osim načina ishrane veganstvo je postalo i način života. Tome svedoči i priča bračnog para sa Floride, Rajana i Sile O’Liri koji su uhapšeni zbog optužbi da su ubili svog 18-mesečnog sina, piše 021.

Ovaj par hranio je svoje četvoro male dece strogom dijetom koja podrazumeva sirovo povrće i voće i zbog ove dijete njihov sin imao je težinu prosečnog sedmomesečnog deteta.

Obdukcijom je kasnije utvrđeno da je dete umrlo od gladi i dehidracije, poremećaja jetre i oticanja ruku i nogu, izvestio je The News-Press.

Kada su detektivi stigli na mesto događaja, videli su dečakovog starijeg brata i sestru, uzrasta tri i pet godina, koji su izgledali krajnje neuhranjeno. Oboje su bili bledi, imali su žućkastu kožu, a jedno od njih je imalo i crne zube uzrokovane karijesom. Treće dete, staro 11 godina, takođe je bilo prisutno na mestu događaja, ali izgledalo je zdravije od svojih mlađih braće i sestara.

Nalazi su otkrili da 11-godišnjakinja ćerka Šila O’Liri iz prethodne veze svaka dva meseca posećuje svog biološkog oca, što bi moglo objasniti njenu bolju fizičku formu, u odnosu na braću i sestre.

Kada je razgovarala s policijom, majka četvoro dece rekla je da njeno najmlađe dete nije jelo ništa drugo osim majčinog mleka tokom nedelje kada je umrlo. Objasnila je to time da nije imao apetit jer su ga boleli zubi.

Jutro pre njegove smrti, njen sin je imao problem s disanjem nakon što je minut sisao. Njegova majka je priznala policiji da je trebalo da potraži medicinsku pomoć za njega, ali umesto toga ona i njen suprug su zaspali.

Dvoje preživele dece nakon smrti brata sklonjeni su iz kuće i o njima se brine Spcojalna služba, dok je njihova starija polusestra odvezena da živi s ocem. Rajan i Šila O’Liri predali su se policiji nakon što je 6. novembra otkriven uzrok smrti njihovog sina.

Veganka pokušala da spasi zečeve sa farme, pa ubila njih 100 (VIDEO)

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link