Magazin

Ikodinović: Igrače Partizana terali na skup SNS – to nije radio ni Milošević

ikodinovic
Printscreen

Proslavljeni srpski vaterpolista, a odskora i političar, Danilo Ikodinović kaže da je od igrača vaterpolo kluba Partizan traženo da se u klupskim trenerkama pojave na konvenciji Srpske napredne stranke.

U nedelji kada se odlučuje o tome kako će narednih godina izgledati srpski parlament i ko će biti predsednik, SNS po rečima Ikodinovića zloupotrebljava svoju poziciju vlasti.

Spomenuo je i Stefana Mitrovića kao vinovnika čitave priče, pošto čuveni reprezentativac slovi za jednog od pretendenata na mesto predsednika Vaterpolo saveza Srbije.

„Poruka iz VK Partizan, poslata mi malopre. ‘Slušaj ovo, Mitar tražio od igrača i zaposlenih da se u trenerkama Partizana pojave na konvenciji SNS. Možes li da zamisliš to? To nikad nismo radili, da teraš sportiste. Užas’. Ej Mitar? Koj će mu k***c, zbog saveza? Ccc“, piše Ikodinović.

Podsetio je i da je igrao u Partizanu od 1992. do 1998. godine, odnosno u vreme vladavine Slobodana Miloševića.

Ikodinović nije zaobišao ni Aleksandra Šapića, takođe legendarnog vaterpolistu.

„Igrao sam u VK Partizan od ’92 do ’98, nikad nikom iz kluba nije palo na pamet da nas vodi na bilo kakav skup podrške Miloševiću. Ovo je verovatno povezano sa nedeljnim pojavljivanjem igrača, trenera i uprave VK NBGD čiji je predsednik A.Š. (Aleksandar Šapić prim. aut) Taj sve ovo orkestrira“, kaže Ikodinović.

Izvor: Nova

Kragujevčanka raskantala kolonu naprednjaka koji su od sramote spuštali pogled (VIDEO)

188 Shares
188 Shares
Share via
Copy link