Lifestyle

Vaše Facebook fotografije otkrivaju više nego što biste želeli

Danas je postalo gotovo nezamislivo da se živi bez društvenih mreža, čak su i starije generacije uplivale u ove vode. A evo šta vaše slike koje postavljate na Facebook-u, Instagram-u i Twiter-u, govore o vama.

Selfiji – Ako imate previše ovakvih slika to može da ukazuje na egocentričnost, taštinu, narcosoidnost i potrebu da se drugima stalno dokazujute.

Slike sa partnerom – Ovo može da se tumači na dva načina. Prvi je da ste jako srećni i zaljubljeni i da želite da to ceo svet zna, a u drugu ruku može da govori da o vašem nastojanju da bivšeg partnera napravite ljubomornim.

Slike u društvu – mogu da znače da ste ponekada izuzezno usamljeni i prazni iznutra. A moze da znači i to da ste jako društveni i da se sa ljudima osećate najbolje.

Slike pored jahti, skupih automobila i luksuzne robe
– Ako se slikate pored tuđih skupocenih stvari, drugima ćete izgledati malo patetično i bezveze. Ali ako su u pitanju vaše stvari onda želite da drugi znaju da šta ste sve postigli u životu.

Slike hrane – Slike hrane u skupim i luksuznim restoranima govore da želite da podignete vaš socijalan status, a hrana koju ste sami napravili je isto neka vrsta samopromocije.

Slike iz mladosti – Ako često kačite ovakve slike, drugi mogu da steknu utisak da ste sadašnjim životom nezadovoljni i pokazujete podsvesnu želju da se vratite u prošla bolja vremena.

Slike na kojima se bavite sportom
– Želite drugim ljudima da pokažete kako ste posvećeni zdravom životu, kak0o ste jaki i hrabri, a slike na kojima se bavite ekstremnim sportovima mogu da ukažu da imate strah u životu vezan za neke druge stvari, pa se dobro zapitajte ako često stavlajte ove slike.

Slike sa posla ili kancelarije – Želite drugima da pokažete kako ste ostvarili svoje snove i postali uspešni. Ovakle slike uglavnom postavljaju ljudi sa visokih poslovnih pozicija.

Slike aranžmana, knjiga, lepo raspoređenih stvari, cveća ili kafe
– Ovakvim slikama želite pokazati ljudima da niste materijalista i da vam je više stalo do kulture i lepote nego do brendiranih proizvoda. Želite da pokažete drugima da ste drugačiji od drugih i imate potrebu da se izdvojite od većine.

Raskid na Fejsbuku donosi novac

20 Shares
Share via
Copy link