Lifestyle

Vaše Facebook fotografije otkrivaju više nego što biste želeli

Danas je postalo gotovo nezamislivo da se živi bez društvenih mreža, čak su i starije generacije uplivale u ove vode. A evo šta vaše slike koje postavljate na Facebook-u, Instagram-u i Twiter-u, govore o vama.

Selfiji – Ako imate previše ovakvih slika to može da ukazuje na egocentričnost, taštinu, narcosoidnost i potrebu da se drugima stalno dokazujute.

Slike sa partnerom – Ovo može da se tumači na dva načina. Prvi je da ste jako srećni i zaljubljeni i da želite da to ceo svet zna, a u drugu ruku može da govori da o vašem nastojanju da bivšeg partnera napravite ljubomornim.

Slike u društvu – mogu da znače da ste ponekada izuzezno usamljeni i prazni iznutra. A moze da znači i to da ste jako društveni i da se sa ljudima osećate najbolje.

Slike pored jahti, skupih automobila i luksuzne robe
– Ako se slikate pored tuđih skupocenih stvari, drugima ćete izgledati malo patetično i bezveze. Ali ako su u pitanju vaše stvari onda želite da drugi znaju da šta ste sve postigli u životu.

Slike hrane – Slike hrane u skupim i luksuznim restoranima govore da želite da podignete vaš socijalan status, a hrana koju ste sami napravili je isto neka vrsta samopromocije.

Slike iz mladosti – Ako često kačite ovakve slike, drugi mogu da steknu utisak da ste sadašnjim životom nezadovoljni i pokazujete podsvesnu želju da se vratite u prošla bolja vremena.

Slike na kojima se bavite sportom
– Želite drugim ljudima da pokažete kako ste posvećeni zdravom životu, kak0o ste jaki i hrabri, a slike na kojima se bavite ekstremnim sportovima mogu da ukažu da imate strah u životu vezan za neke druge stvari, pa se dobro zapitajte ako često stavlajte ove slike.

Slike sa posla ili kancelarije – Želite drugima da pokažete kako ste ostvarili svoje snove i postali uspešni. Ovakle slike uglavnom postavljaju ljudi sa visokih poslovnih pozicija.

Slike aranžmana, knjiga, lepo raspoređenih stvari, cveća ili kafe
– Ovakvim slikama želite pokazati ljudima da niste materijalista i da vam je više stalo do kulture i lepote nego do brendiranih proizvoda. Želite da pokažete drugima da ste drugačiji od drugih i imate potrebu da se izdvojite od većine.

Raskid na Fejsbuku donosi novac

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

20 Shares
Share via
Copy link