Horoskop

Vaga, Škorpija i Ribe pred sobom imaju nedelju iz pakla, očekuju vaš teški izazovi

devojka-nervoza

U životu nekada dobijamo, nekada gubimo, a kretanje planeta kroz astrološke dimenzije doneće nekima od nas tokom iduće nedelje vrlo teške izazove i unutrašnji nemir.

Mesec nasuprot Plutonu neće mnogo pomoći, a tu je i Uran kao garancija sukoba i haosa.

Takođe, Mesec nasuprot Merkuru uticaće negativno na našu sposobnost donošenja ispravnih odluka, kao i komunikacije, da na jednostavan i konkretan način iskažemo šta nam je na umu,

Kada Sunce uđe u Vodoliju 19. januara, Mesec će doći nasuprot Saturnu što će Vodolijinu, inače briljantnu energiju ograničiti i načiniti je manje moćnom.

Do kraja sledeće nedelje situacija će se umiriti i stvari će se polako vratiti u normalu, a ironično je da ovi aspekti neće negativno uticati na ljubavni život, dok će um dovesti u stanje nereda.

Vaga

Vage neće moći da održe dobro raspoloženje ove nedelje. Poput efekta grudve stvari će nastaviti da se pogoršavaju kako dani budu odmicali, a do kraja sedmice toliko ćete se navići na stres da nećete ni primetiti kako je ova nedelja dubinski promenila vašu ličnost.

Vage su sve izvan ravnoteže i iz nekog razloga se nećete čak ni potruditi da se vratite u svoj uobičajeni kolosek. Saznanje koje vam iduća nedelja zaista donosi je spoznaja da vam je neophodan odmor i prava pauza. I to ne samo slododan dan, već vreme da se pregrupišete, budete sami kako bi se podsetili ko ste zapravo.

Škorpija

Ono što počinje sa lošim raspoloženjem, polako, ali sigurno se pretvori u užasan stav ispunjen negativnošću i ogorčenjima za sve i na sve oko vas.

Ove nedelje ćete se osećati kao predmet nečije šale. I dok mislite da bi vas ljudi posmatrali kao potpunu budalu, dodatno će vas šokirati saznanje da su oni koji vas ismevaju, zapravo članovi vaše porodice.

Vaš gnev ne poznaje ograničenja ove nedelje i staje na put vašoj kreativnosti i produktivnosti. Jednostavno ne možete da radite i funkcionišete dok nekome sve ne kažete u lice, ali čak i tada shvatate da to neće biti dovoljno.

Ribe

Sve one dobre stvari su u redu, što vam olakšava i umanjuje brige. To je dobro jer će vam ova nedelja doneti nove izazove, te će vam biti neophodna čvrsta baza proistekla iz toplog doma kojem uvek možete da se vratite.

Na poslu možete očekivati apsolutni i totalni haos. Neko će nešto učiniti slučajno, a to će za sobom povući gomilu drugih stvari što vam se može učiniti kao potpuna katastrofa. Kada se suočite sa katastrofom, kome ćete se okrenuti?

Odgovor je, unutrašnjem ja. Tuđa greška će vam sleteti u krilo, a na vama je da je prihvatite, analizirate i sredite taj problem. Samo vi možete to učiniti i samo od vas zavisi kako ćete pristupiti. I naravno, idite kući kod svojih voljenih jer će samo taj aspekt vašeg života funkcionisati ove nedelje.

Emocije će vam poludeti od 17. januara, tokom prvog punog Meseca 2022. godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


546 Shares
546 Shares
Share via
Copy link