Horoskop Horoskopski znakovi

Emocije će vam poludeti od 17. januara, tokom prvog punog Meseca 2022. godine

devojka-zima-lepotica

Nova godina je tu, što znači da se mesec puni svetlošću baš dok razgovaramo, spremajući se da prvi put osvetli nebo (i vašu natalnu kartu) 2022. U Raku, mestu mesečevog prebivališta, ovaj pun mesec obasjava svetlo direktno na vaše emocionalno stanje dok se spremate da uđete u novu godinu. Osećanja vam verovatno nisu bila glavni prioritet ovih dana, jer se sunce probijalo kroz kardinalni zemaljski znak Jarca.

Ovo je vreme kada su produktivnost i napredak preuzeli emocionalno značenje punog meseca u januaru 2022. (poznatog kao Vukov mesec) i to značenje je u tome da priznate svoja osećanja. Da li vam ono čemu ste davali prioritet donosi unutrašnje ispunjenje ili samo spoljašnje tapšanje po leđima za sav vaš naporan rad?

Sezona Jarca je vreme kada se priča o uspehu, tako da je vrlo redak period kada dopuštate svojim emocijama da vas vode. Iako ovo obećava efikasnost, ostavljanje osećanja često može ukazivati na neispunjenje; skoro kao da nešto nedostaje. Pun Mesec u Raku je savršeno vreme da se ponovo povežete sa ovim delom sebe, da vas podsetimo da, kao ljudsko biće, treba da se osećate da na vas neko pazi.

Kada je pun „vučji“ Mesec u januaru 2022. u Raku?

Pun mesec ima tendenciju da budu period emocionalnih kulminacija, a pošto se ovaj pun mesec dešava u Raku — 17. januara u 18:48. ET – verovatno ćete se osećati pomalo sentimentalno zbog godine koju ste upravo ostavili.

Sada je savršeno vreme da se oslobodite svih emocija koje su se eventualno prenele u novu godinu, pa ako osećate da ste skloni, dozvolite sebi da se povučete i isplačite.

Sezona Jarca nas često može sprečiti da prihvatimo svoje emocije, ali ovaj pun mesec je savršeno vreme da se ponovo upoznamo sa svojim osećanjima.

Naporno ste radili, sada je vreme da zastanete i negujete svoje unutrašnje ja. Kako možete ući u ovu godinu u emocionalno očišćenom stanju?

U vašoj natalnoj karti, Rak upravlja kućom u kojoj želite da se osećate kao kod kuće.

Pošto ovaj puni mesec baca svetlo na ovu oblast, možda ćete biti pozvani da razmislite i razmotrite kako ovaj deo svog života možete učiniti ugodnijim.

Da li se ovde osećate negovano i sigurno? Ako ne, možda je vreme da napravite neke neophodne promene. Pošto je Rak kardinalni znak, verovatno će postojati želja da se „inicira“ sa ovim punim mesecom, a pošto je to horoskopski znak gde mesec ima vlast, možda ćete se naći da pokrećete akciju koja se odnosi na vaš fizički dom ili porodicu (stvari koji imaju za cilj da nam donesu najemotivniju sigurnost).

Ovo bi mogao biti trenutak da se obratite rođacima ili voljenim osobama ili da donesete odluku da se preselite u zdraviju, bezbedniju sredinu.

Koju god odluku da donesete tokom ovog perioda, budite sigurni da je to vaša hrabrost.

Vaše emocionalno blagostanje je jedino što je trenutno važno.

 

Rak, Lav i Škorpija obožavaju da od svega prave dramu, sitničare i preteruju

 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


333 Shares
333 Shares
Share via
Copy link