Horoskop Horoskopski znakovi

7 katastrofalnih osobina zbog kojih treba izbegavati Vage

Niko nije savršen. Kao ni Vage. Vaga je čudan i kompleksan znak i sa njom uvek možemo očekivati neočekivano. Evo i njenih lošijih osobina zbog kojih ostali misle da je negativac.

1. Površnost

Vage uglavnom cene lepotu i eleganciju, te zbog toga često zanemaruju nedostatke skrivene ispod prekrasne površine. Zbog izgleda, Vage često zanemaruju ličnost i retko su zainteresovane za unutrašnjost i karakter osobe ukoliko nije privlačna, piše Noizz.

2. Lenjost

Bez sumnje, Vage ne pokušavaju čak ni da dobiju ono što žele, već čekaju da ih posluže. Njihova lenjost je još izraženija kada nekome treba da pomognu.

3. Galantnost

Zato što žele ostaviti utisak moćne i društvene osobe, Vage troše mnogo na svoj imidž. Odlaze na luksuzna mesta, nose brendiranu odeću i koriste skupe kozmetičke proizvode.

4. Varanje

Vage smatraju brak najvećim životnim dostignućem i smatraju da je usamljenost sramna. Oni više vole da budu povezani sa partnerom koji ih ne voli, nego da budu sami. U takvim situacijama, oni traže bolje rešenje iza leđa partnera.

5. Flertovanje

Vage su stručnjaci za flertovanje. Koketirali bi sa bilo kim samo da bi videli njegovu reakciju. Sa ovim ljudima nikada ne možete biti sigurni da li flertuju sa vama ili su samo ljubazni. Ako ste zabrinuti za Vagu, budite oprezni, jer se lako upuštaju u afere.

6. Neizvesnost

Vage vrlo lako menjaju svoje mišljenje. Teško ih je držati za reč, a skoro nijedna njihova odluka nije konačna.

7. Neodlučnost

Vage ne vole kada su pod pritiskom. Zbog toga propuštaju veoma dobre prilike i često upadaju u neprijatne situacije. Ako su primorani da donesu brzu odluku, oni se obično povlače i ostavljaju obavezu nekom drugom.

20 životnih principa po kojima funkcioniše svaka Vaga

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

702 Shares
702 Shares
Share via
Copy link