Horoskop Horoskopski znakovi

Vaga, Jarac i Škorpija u 2022. godini osetiće svu magiju ljubavi i živeti romantičnu bajku

ljubav-brak

Astrološka prognoza predviđa da će 2022. godina doneti velike promene na polju ljubavi za gotovo sve znakove Zodijaka.

Jedni će tragati za većom slobodom u odnosima, a drugi će poželeti da zasnuju, ili prošire postojeću porodicu. Kojoj god grupi pripadali, neophodno je da se oslobodite svih strahova i sumnji kako biste svoje ljubavne planove sproveli u delo.

Ipak, tri horoskopska znaka posebno će tokom 2022. godine imati ljubavne sreće.

Vaga

Kada je ljubav u pitanju, Vage će tokom 2022. godine biti spokojne i srećne.

Tokom letnjih meseci nova poznanstva biće najizglednija, ali ako požele da vezu podignu na viši nivo od prolazne letnje avanture, moraće da otvore svoje srce i pokažu prave emocije.

Ozbiljniji pomak u vezama Vage će osetiti krajem leta i početkom jeseni. U okktobru će Vage zračiti posebnim šarmom i energijom, što neće proći neopaženo kod suprotnog pola, te su moguće i nove romanse.

U finalnom kvartalu godine pred vagama će biti skladan i nekonfliktan period.

Jarac

Početak 2022. godine Jarčevima će biti obojen romantikom i bajkovitim odnosima. Početak godine biće idealan period za jačanje ljubavnih veza i brakova, a slična situacija nastaviće se i na proleće.

Jun, sredina septembra i novembar periodi su harmonije i međusobnog razumevanja u odnosima. Krajem jula i početkom avgusta, Jarčevi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije i postanu empatičniji prema svom partneru kako bi još više razvijali odnos.

Poštujte slobodu svog partnera, što je uz poverenje presudna stavka u ljubavnim odnosima. Iskrenom pričom i romantičnim trikovima mnoga će srca biti osvojena i zaljubljena.

Škorpija

Početkom 2022. godine Škorpije biće u dobrom periodu i svoje ljubavne odnose podići će na viši nivo. Mnogi pripadnici ovog znaka počeće zajedno da žive, a neki će odlučiti i da svoju vezu ozakone.

Nova poznanstva su moguća u aprilu i maju. Sličan period se takođe očekuje u julu i avgustu, kada će Škorpije biti preplavljene emocijama i osećanjima.

Manji nemiri u ljubavnim odnosima su mogući u junu i septembru, ali već od sredine septembra odnosi će ponovo postati harmonični i stabilni.

U novembru napravite zajednički plan, jer vam kraj 2022. godine donosi krupne i neočekivane promene.

Raka, Škorpiju i Ribe čeka luda sreća do 22. novembra i neverovatan spoj energije i strasti

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
3.3K Shares
3.3K Shares
Share via
Copy link