Horoskop Horoskopski znakovi

Rak, Škorpija i Ribe čeka luda sreća do 22. novembra i neverovatan spoj energije i strasti

momak i devojka jesen

Sunce ulazi u znak Škorpije 22. oktobra i u toj poziciji ostaje sve do 22. novembra. Jedne u ovom periodu očekuje neverovatna sreća, a pred drugima je period pun izazova.

Zbog emotivne i intuitivne prirode Škorpije, u narednih mesec dana tražićemo dubinu u svemu, posebno na emotivnom planu. Dobra komunikacija obeležiće naredni period, ali i razumevanje za osećanja drugih.

Ranjivost će se mešati sa hrabrošću i odvažnošću, a budući da je Škorpija znak koji simbolizuje transformaciju, očekuju nas i brojne promene. Na profesionalnom planu ćemo biti ambiciozniji, a u ljubavi doživeti spoj romantike, energije i seksualnosti.

Tokom vladavine Škorpije Bik, Lav i Vodolija biće u nepovoljnom i izazovnom periodu, ali Raka, Škorpiju i Ribe čeka neverovatna sreća.

Rak

Vladavina Škorpije aktiviraće njihovo peto natalno polje, koje diriguje romansom, seksom i zabavom, pa je dobar provod gotovo zagarantovan. Sledeći mesec za njih će biti kao nebeska nagrada, pogotovo u poređenju sa pređašnjim retrogradnim Merkurom.

Rakovi će sa izuzetnom lakoćom ostvarivati nova poznanstva, komunikacija će im ići kao od šale, a i flertovanje će im polaziti za rukom.

Predstojeći period je idealan za zabavu i začinjavanje ljubavnog života.

Škorpija

Ovo je njihovo vreme i red je da u njemu maksimalno uživaju. Škorpije dobro treba da postave svoje prioritete i razmisle da li im je najvažniji posao, porodica ili ljubav.

Na kakve god korake da se odluče mogu postići sve, pa čak i više nego što se nadaju.

U štagod da se upuste imaće puno uspeha i prosto će sijati, samo da naprave dobar plan i bez straha krenu u njegovo ostvarivanje.

Ribe

Ribe će u vladavini Škorpije živeti kao u avanturističkom romanu. ovo je idealan period za izlete sa prijateljima, romantično putovanje sa partnerom ili za promenu životnog prostora.

Ako ni kratko putovanje ne bude ostvarljivo, Ribe će putovati u svojoj bujnoj mašti. Retko ko zna da mašta tako dobro…

Svi znamo da se snovi ponekad i ostvaruju. Ribe treba da se prepuste u uživaju u vrlo bogatom društvenom životu.

Za ova 3 znaka Zodijaka od 23. oktobra počinje mračno razdoblje, sezona Škorpije za njih je prava zona sumraka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


1K Share
1K Share
Share via
Copy link