Horoskop Mesečni horoskop

Vaga, horoskop za februar 2016. godine

Do 10. 11. i 12. već ste spremni za nova otkrivanja , bilo da planirate zajedničko putovanje ili odlazak u novi restoran. 25. i 26. vas očekuju razna dešavanja. Probajte da se opustite i izvučete najbolje iz te situacije.

Posao

Ovog meseca se dinamika menja i videćete da se oko svega može pregovarati. Kada dostignete određeni cilj ili se krećete ka njemu, shvatićete da ćete se bolje osećati u svakoj situaciji. Iskoristite to što su vam zvezde naklonjene između 1. i 4. Novi mesec je vreme kada treba da započnete neki projekat, napravite plan i realizujte ga između 8. i 10. ne možete da pogrešite ako definišete svoju strast i pronađete ideje. 16. i 18. će konfliktna rezolucija  glatko proći, stoga pređite preko svega i nastavite dalje. Vidite svetlo 22. Razmislite dobro šta vam je dobro prožlo u prošlosti i ponovite to. Ako tražite posao 25. je datum kada treba da šaljete rezime. To je datum kada treba da idete na sastanke i razgovore.

horoskop-vaga-dnevni-horoskop
Picjumbo.com

Zdravlje

U toku februara, čuvajte se virusa i prehlade. Mada je vaše opšte zdravstveno stanje vrlo dobro. Podložni ste infekcijama, koju lako možete zaraditi od najbližih ili u svakodnevnom kontaktu. Računajte da će sve biti atipično i da vam lekovi, sem za smanjenje temperature ne mogu mnogo pomoći.

Hronične zdravstvene tegobe javiće se kod onih koji već imaju problema sa nogama ili stopalima (artritis ili reuma). Već imate iskustva sa tim da posebna ishrana i alternativne metode mnogu puno da pomognu. Pred kraj meseca, sve tegobe će proći i povratiće vam se energija i vitalnost.

Pročitajte i godišnji horoskop za Vagu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link