Horoskop Horoskopski znakovi

Vaga, Blizanci i Vodolija će u februaru imati sreće do neba i 7 planeta na svojoj strani

U februaru 2021. će se čak sedam planeta okupiti u znaku Vodolije, kreirajući astrološki setlijum. Te planete su: Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Jupiter i Saturn, kao i asteroid Palas.

U februaru nas očekuje prava astrološka drama, a velike promene najviše će osetiti tri znaka Zodijaka! Zbog retrogradnog Merkura (30. januar – 20. februar) mesec februar biće izuzetno zanmljiv. Energija i celokupna atmosfera biće znatno pozitivnija nego što je to slučaj u januaru.

Merkur će ove godine biti retrogradan 3 puta, i to svaki put u vazdušnom znaku – 30. januar – 20. februar u Vodoliji, 29. maj – 22. jun u Blizancima i 27. septembar – 18. oktobar u Vagi.

Blizanci

Poseban smisao

Prelazak Sunca u buntovnu Vodoliju kroz devetu kuću doneće olakšanje, osećaćete kao da ste na vrhu sveta. Bez obzira da li planirate putovanje u inostranstvo ili stručno usavršavanje, sve vreme bićete fokusirani na lične ciljeve. Vaša vladajuća planeta Merkur biće retrogradna u vašoj kući karijere.

Iskoristite ovo vreme da pregledate, razmislite i ponovo procenite svoje profesionalne ciljeve. Takođe je dobro vreme da postavite potrebne granice u poslovnom okruženju.

Vaga

Odličan period pun uspeha

Jeste li spremni za veliki uspeh, Vage? U februaru ćete biti u centru pažnje na nekoliko načina, i to će vam prijati. Imaćete jaku želju, ali i mogućnosti za humanitarni rad. Zdravlje će cvetati.

Pun mesec u Lavu poljuljaće vašu kuću prijateljstva, ali to neće biti ništa loše, naprotiv, ovo će doneti jasnoću u ovo područje vašeg života, a vaše nade želje i snovi će se iskristalisati i neće biti prepreka da stignete do njih. Uživaćete i na polju ljubavi.

Vodolija

Blagoslov do blagoslova

Ovo je godina Vodilije i može vam biti nabolja u životu!

Ipak slavite svoj rođendan, Vodolije! Tokom celom meseca februara imaćete razloga za smeh. Vaš vladar Uran sada ide direktnim hodom i to je samo po sebi prednost za vaš znak.

Merkur će početkom meseca ući u vaše polje finansija, pa će se i novčana situacija popraviti.

Pun mesec u Lavu uzdrmaće polje ljubavi, ali će vam sa tim “potresom” mnoge stvari postati jasnije i znaćete u kojem pravcu treba da krenete kada je u pitanju aktuelni partner.

4 znaka kojima će se život u 2021. prevrnuti naopačke, a jedan će promeniti bukvalno sve

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.8K Share
1.8K Share
Share via
Copy link