Magazin Novi Sad

Uhapšen poznati „gologuzi navijač“, autom se zakucao u novosadski kafić, pa pobegao

Ćirpanova navijač
Foto: Tanjug / Printscreen / Instagram / 192_rs

Stravična nesreća, koja je potresla novosadsku javnost, dogodila se noćas u širem centru Novog Sada, na uglu Ćirpanove ulice i Bore Prodanovića.

Naime, u baštu lokala koji se nalazi na ovoj lokaciji, nešto iza 1 čas posle ponoći, zakucao se vozač automobila marke „Mercedes CLS“, koji je neposredno nakon toga pobegao sa lica mesta.

Pukom srećom izbegnuta veća tragedija

Automobil je velikom brzinom uleteo u baštu kafića, a vozač je navodno bio pod dejstvom alkohola. Tom prilikom povređene su dve devojke, od kojih jedna teže, jer je zadobila frakturu ključne kosti i rebara, prenosi Instagram stranica 192_rs.

Inventar kafića je totalno uništen, a pukom srećom je izbegnuta veća tragedija, jer je u toku nesreće u kafiću trajala rođendanska proslava.

Pitao „da li je nekog ubio“, pa pobegao sa lica mesta

Vlasnik kafića, koji nije bio prisutan u lokalu u trenutku nesreće, ali je čuo udarac, ispričao je za Telegraf ispričao šta se tačno dogodilo.

– Nisam video trenutak kada je vozilo uletelo u baštu, ali sam čuo udarac. Nekoliko mladića se zateklo na tom mestu koje je autom pokošeno, i na samo par minuta oni su odatle otišli, srećom su izbegli nezgodu, pitanje je u kakvom bi stanju bili da su ostali – kaže Dragan.

On je tu informaciju saznao od gostiju kafića neposredno nakon nesreće.

– Kažu da je išao brzo, oko 100 km/h. Nakon što je udario u drvo koje ga je zaustavilo, izašao je iz vozila sa devojkom. Ona je otišla na jednu stranu, a on je pitao „Da li sam ubio nekoga?“ i otišao na drugu stranu, rekao je još i da je pijan – prepričava vlasnik kafića, a prenosi Telegraf.

Odranije poznat policiji po incidentima sa stadiona

Brzom akcijom novosadske policije, vinovnik incidenta je uhapšen.

Kako Kurir nezvanično saznaje, u pitanju je Svetomir Aničić (34) iz Loznice, koji sada živi u Veterniku.

Inače, on je odranije poznat po incidentima na utakmicama.

Postao je „poznat“ kada je u novembru 2013.godine, na 145 večitom derbiju skinuo pantalone i donji veš i pokazao zadnjicu.

sveta
Foto: Tanjug

Izvori: nsuživo, 192_rs, Telegraf, Kurir

Teška saobraćajna nesreća u Novom Sadu, auto na krovu, delovi vozila rasuti po putu (VIDEO)

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
64 Shares
Copy link