Srbija Vesti

Uhapšen vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz

U nastavku borbe protiv kriminala u Beogradu, u akciji policijskih inspektora sa Čukarice i Interventne jedinice 92 uhapšen je 38-godišnji Damjan Š., jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz.

U stanu, u kojem neprijavljeno živi, pronađeni su pištolj bez dozvole i pancir, a u garaži zgrade je pronađen i jedan automobil sa blinkerima i sumnja se da je to vozilo koristio Damjan Š.

U garaži je pronađeno još jedno vozilo za koje se su sumnja da je koristio vođa Alkatraza, navodi Pink.

Dodaje se da je uhapšeni poznat policiji od ranije, a 2017. godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ranije je saopštilo da je uhapšen D. Š. (38) jer je policija, pretresom stana koji osumnjičeni koristi, na teritoriji opštine Palilula, pronašla pištolj i 13 komada municije.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Inače, jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran Kasina u centru Beograda gde po navodima medija, pretresaju lokal u potrazi za dokazima u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Izvor: Danas

Kako je Velja Nevolja zabranio navijačima Partizana da skandiraju “Vučiću, pederu!”

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link