Lifestyle Magazin

Udomila psa pa od poslodavca tražila ista prava kakva imaju mame sa decom

udomljavanje pasa 1
Foto: Printscreen

Kej Tejlor je jedna u nizu onih koja se dugo borila s neplodnošću. Nakon brojnih pobačaja i neuspešnih ciklusa in vitro oplodnje, ona i njen suprug odlučili su da neće imati biološku decu, piše Australian5.

Nakon 13 godina postali su vlasnici psa mešanca po imenu Popi. S vremenom je Kejt počela da doživljava Popi kao svoje dete i pozivala na to da prava svih pasa budu ista kao prava dece.

Kejt je navodno morala da napusti posao učiteljice kako bi osigurala da ona i njen pas budu uvek zajedno. Insistirala je na tome da bi poslodavci “mamama kućnih ljubimaca” trebalo da ponude istu fleksibilnost kao zaposlenim majkama i rekla da ju je posedovanje kućnog ljubimca nateralo da shvati “koliko je teško” roditeljima koji su u stalnom radnom odnosu.

Navela je i kako bi volela da psi budu prihvaćeni na javnim mestima baš kao i deca. Prema njenim rečima, biti majka važnije je od biološke veze s nekim. Majčinstvo je više od puke mogućnosti imati decu.

Ona tvrdi da su joj priroda njenog psa i njegovo dobro srce pomogli da prebrodi teške trenutke. Rekla je da joj je život bio ispunjen prazninama zbog nemanja dece, a njen Popi bio je uz nju uz sve njene borbe i pomogao joj da sa optimizmom gleda na život. Dodala je da ljubav i odanost koju gaji prema svom psu nema merila.

Kučići poznatih žive bolje nego pola Srbije: Rođendani, garderoba sa potpisom i 100.000 pratilaca na Instagramu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
82 Shares
Share via
Copy link