Magazin Poznati

Kučići poznatih žive bolje nego pola Srbije: Rođendani, garderoba sa potpisom i 100.000 pratilaca na Instagramu

kućici poznatih
Foto: Preuzeto sa Zadovoljna.rs

Mnoge poznate ličnosti u Srbiji svoje ljubimce tretiraju kao ravnopravne članove porodice, slave im rođendane, oblače po poslednjoj modi pa čak za njih otvaraju i profile na društvenim mrežama. Njihovi najverniji prijatelji poznati su koliko i slavne vlasnice pa tako jedan od njih ima blizu 100.000 pratilaca na Instagramu, piše Zadovoljna.rs.

Buldog Hak je glavna zvezda Instagram profila pevačice Marije Šerifović, koji je prati u stopu, čak i na gostovanja, žurke, koncerte, a njihove avanture ludo zabavljaju pratioce. Inače, Hak je Mariji vratio osmeh na lice, nakon što je uginuo Robi, koji je takođe bio engleski buldog.

Jutjuberka i influenserka Lea Stanković ima dva psa, mopsa Koko i mešanca Doli, koji su ravnopravni članovi njene porodice. Njeni ljubimci je prate na svakom putovanju, nose najnovija odelca za pse, imaju svoje posebne krevetiće za spavanje… Koko čak ima i svoju pesmu, koju je pregledalo preko tri miliona ljudi.

I Nataša Bekvalac često svoje pratioce zabavlja anegdotama sa svojim ljubimcima – jedan je pudla, drugi lasa apso, a neretko u dom stigne i neko napušteno štene.

Seka Aleksić je u nekom momentu brinula o čak deset pasa, a u njenom domu videćete čivave, pomerance, labradore i mešance, koje naziva svojom „armijom“. Cezar, Sofija, Sara, Barbara i Lola, osim što nose posebna odelca, imaju i korpe za spavanje, igračke, najkvalitetniju hranu, ali i pravi dom.

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah takođe ima pomeranca, to je rasa koja je u nekom momentu bila pravi hit među poznatima. Zove se Aspen, a Zorana je često na meti kritika zbog svog odnosa prema njemu. Pre belog pomeranca, imala je psa iste rase, i zvao se Lola. Zorana je nedavno proslavila rođendan svom psu, a od balona do torte, sve je bilo u plavim tonovima.

Pevačica Sara Jovanović je dobila pre nekoliko godina od drugarice, influenserke Dunje Jovanić psa kog je nazvala Nora, i od kog se retko kada odvaja. Sara Noru vodi na razne gradske događaje, ali i po raznim gostovanjima u emisije.

Influenserka Ana Rajković se ne odvaja od svog pomeranca Pabla. Pablo putuje sa porodicom Rajković svugde po svetu, a ona po Instagramu često ističe kako obožava svog ljubimca.

Izvor: Zadovoljna.rs

Naši kućni ljubimci nisu zamena za decu, nemojte ih tako tretirati

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

62 Shares
Share via
Copy link