Magazin

Udala se kraljica atletike Ivana Španović, promenila prezime u Vuleta

ivana-spanovic-marko-vuleta

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, udala se za svog partnera Marka Vuletu. Venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu.

Iako su se informacije o svadbi krile od medija, na kraju je procurilo da se Ivana udaje, a većina medija objavila je da će svadba biti održana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde Ivana i Marko često putuju i gde ona provodi deo priprema za velika takmičenja.

Interesantno je da je Ivana odlučila da uzme muževljevo prezime, pa će se ubuduće prezivati Vuleta, piše sportski Žurnal.

Među gostima su bili Goran Obradović, Ivanin dugogodišnji trener, kao i Strahinja Jovančević, njen kolega atletičar, koji je na svadbu došao sa svojom devojkom, Grkinjom Marijom Onisifru, koja je i objavila nekoliko fotografija sa venčanja.

Ivana je svetska prvakinja u dvorani, osvajačica jedine (bronzane) medalje za srpsku atletiku na olimpijskim igrama (u Riju). Od 2013. godine stala 12 puta na pobedničko postolje na najvećim sportskim događajima: olimpijskim, svetskim i evropskim prvenstvima.

Na njegovim fotografijama Ivana Španović je najlepša

Čitajte Luftiku na Google vestima

1.1K Share
1.1K Share
Share via
Copy link