Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka Zodijaka koja misle da su uvek u pravu

tri-devojke

Pridržavanje svojih uverenja je za divljenje, ali svi znamo prijatelje koji skreću ka teritoriji one osobe koja sve zna. Pa zašto neki od nas misle da su uvek u pravu dok su drugi otvoreni da čuju svačije mišljenje?

Pogledajmo astrologiju, zar ne? Ako vas zanima koji horoskopski znakovi poslednji odustaju od svog mišljenja, nastavite da čitate.

Devica

Ok, priznajemo: Device su nekako brilijantne. Pod vladavinom Merkura, planete intelekta i razmene informacija, zemaljski znakovi nas zaslepljuju svojim intrigantnim činjenicama i duhovitošću. I dok su oni možda gosti zabave na večeri iz snova kada je reč o podsticajnom razgovoru, oštra opažanja Devica mogu ići predaleko.

Pokazatelji poput: „Da ste u tu vodu dodali sirće, vaše cveće ne bi odumrlo“ ili „Dajte da vam pokažem bolji način za seckanje te paprike“ je način na koji Devica pokazuje da joj je stalo … i da misli da je uvek u pravu. Spretna Devica ne može a da ne zamisli svaki ishod večeri, od divnog do katastrofalnog. I

ako bi neko drugi mogao mirno gledati kako kuvate, Devica vidi potencijalnu nesreću u načinu na koji držite nož, lonac za kuvanje na pari koji bi možda mogao da eksplodira i limun koji bi vašem gulašu mogao dodati dodir svežine.

Pa da, Devica misli da je njen način najbolji način … ali pošto su već protrčali kroz 40 drugih ideja, ovi planeri su verovatno na tragu nečemu istinitom.

Lav

Ponosnim lavovima jedino što je gore od greške je priznati da greše. Vatreni znakovi ulivaju strast i moć u svako područje svog života – bilo da se utrkuju sami sa sobom po parku da bi pobedili svoje najbolje vreme, pevajući u automobilu punim plućima ili ulazeći u žestoko političko suprotstavljanje putem Tvitera.

Lavovi vole da se zabavljaju; dokazujući svoj talenat drugima, dokazuju i sebi. Kao jedan od četiri fiksna znaka u astrologiji, Lavovi su direktni i iskreni u svojim verovanjima. Ovi odani znakovi stoje uz svoje prijatelje, porodicu … i svoja mišljenja. Znaju sve i žele da 20 minuta drže svoj pobednički govor.

Biti viđen, čuti i razumeti Lavu donosi duboko ispunjenje. Kao i potvrda da su u pravu. Lav bi možda želeo da bude najupečatljivija osoba u sobi, ali nema ništa impresivnije od pažljivog slušaoca.

Vodolija

Vodolije razumeju dobro i nepravdu iz etičke perspektive. Kao vazdušni znakovi, oni su duboki mislioci koji dovode u pitanje verovanja i prakse koje drugi slede instinktivno. Uvek postoji „zašto“ kada ćaskate sa pametnom Vodolijom. „Zašto su neke životinje kućni ljubimci, a druge jedemo?“ „Zašto društvo više ceni nauku nego umetnost?“

Kao pronalazači i ikonoklasti zodijaka, Vodolije žele da vide promene u svom svetu. Za ove vizionare svako ko ne deli njihove inovativne poglede mora da greši. Ali, izbegavanjem onih koji se sa njima ne slažu, Vodolije gube priliku da razumeju druge. Naoružane snažnim moralnim kodeksom i osećajem odgovornosti da se zauzmu za druge, ovi fiksni znakovi veruju da ste ili za napredak ili protiv.

Nemaju vremena za gubljenje, kolebanje ili stajanje u mestu.

Ova 3 znaka zodijaka najviše opraštaju i puni su razumevanja

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
614 Shares
614 Shares
Share via
Copy link