Novi Sad

Masovna tuča u centru Novog Sada, dvojica mladića teže povređena

Masovna tuča dogodila se sinoć oko 19 sati na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića u Novom Sadu u kojoj je trojica mladića povređena, od čega dvojica teže.

Kako javalja nsuživo, trojica 20-godišnjaka iz Šida napala su trojicu mladića sa područja Žablja i Bača, tukli su ih nogama i rukama, a nožem izboli dvojicu.

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portaprola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je na licu mesta u 19 časova i 13 minuta, na licu mesta zatečen je mladić star 23 godine.

Ekipa hitne pomoći pružila mu je pomoć na licu mesta, a potom je prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. On je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (2001), D. N. (2000) i V. S. (2001) iz Šida, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, kao i njihovog sugrađanina M.M. (2000), osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da su njih četvorica, sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta, napala trojicu mladića sa područja Žablja i Bača, da su ih tukli rukama i nogama i naneli im nožem ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kako se Nevolja dogovarao sa državom: Kućni pritvor bez nanogice, uplata u humanitarne svrhe za brisanje prijave

337 Shares
337 Shares
Share via
Copy link