Novi Sad

Tuča dvojice muškaraca na novosadskoj raskrsnici, u opštu makljažu se uključila i devojka (VIDEO)

Makljaža raskrsnica novi sad
Foto: Screenshot / Instagram / nsuzivo

Fizičko nasilje na ulicama Novog Sada je već godinama deo sumorne svakodnevice, iako je nekad važio za ravničarski grad koji je bio sinonim za toleranciju i miran suživot njegovih stanovnika, još za vreme stare Jugoslavije.

Očito da su ta vremena davno prošla i da se nikad neće vratiti, pošto su decenije urušavanja svih normalnih vrednosti u ovoj državi ostavile svoj danak, pa je primitivizam na svakom koraku, iako se ponosno dičimo titulom Evropske prestonice kulture.

Izgleda da su nam živci svima postali previše kratki i da je dovoljna i najmanja varnica da dođe do nasilnog incidenta, pa je tako je na društvenim mrežama osvanuo novi snimak tuče, čiji su akteri dvojica mlađih muškaraca.

Makljaža i valjanje po raskrsnici u širem centru grada

Čitav događaj se desio blizu stadiona FK Vojvodina, na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Dimitrija Tucovića sinoć oko 23 časa, a na snimku, koji je objavila Instagram stranica nsuzivo.rs, vidimo dvojicu „brzih“ momaka koji se pesniče na pešačkom prelazu.

Incident je snimila osoba iz automobila koji se u tom trenutku zadesio na raskrsnici, pa tako čitavu tuču prati prigodna muzička podloga.

Nakon razmene par udaraca, dvojica muškaraca nastavljaju makljažu i valjanje po raskrsnici, a u incident se umešala i jedna ženska osoba, koja je prvo pokušala da ih razdvoji, a zatim i da pesniči jednog od momaka u zadnjicu i intimne delove tela.

Srećom, umešala su se i dvojica prolaznika, koji su zavađene momke uspeli da razdvoje, a zbog ovog incidenta je saobraćaj na raskrsnici na kratko bio u zastoju.

„Okačiti na semafore sekire i buzdovane da se pojača zabava“

Novosađani nisu propustili da priliku da najnovija gradska dešavanja prokomentarišu na društvenim mrežama.

„Ovakve treba u zatvor“, „Okačiti na semafore sekire i buzdovane da se pojača zabava“, „Svi poludeli, strašno“, „A mlada piči protivnika po ja*ima i to sa leđa“, „Idealna pesma za uvod u peglanje“,

„Al ove žene što uleću u fajt“, „… Tužno, jadno i sramotno. Ja bih sve to pod ključ na 48 sati, pa prekršajna prijava za ometanje javnog reda i mira, saobraćaja i obojici oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana i lepo po još 5 kaznenih poena pa nek se biju koliko hoće. I malo po džepu naravno“, pisali su naši sugrađani na Instagramu.

Novosadski je tražiti slanine od komšije kad te gađa jajetom i prati auto u perionici dok lije kiša (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
42 Shares
Share via
Copy link