Srbija Vesti

Tuča Dragana Bjelogrlića i reditelja Gage Antonijevića, glumac priveden i zadržan u pritvoru

bjelogrlic tuca

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” fizički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu, saznaje “Blic”.

Nakon vesti da je Bjelogrlić rano jutros u jednom hotelu u Nišu fizički nasrnuo na reditelja Gagu Antonijevića, na društvenim mrežama pojavio se snimak njihovog fizičkog obračuna.

Naime, kako se vidi na snimku, reditelj je sedeo sa društvom kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga pesnicom u glavu.

Antonijević je pokušao da se odbrani, ali je Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

Ubrzo nakon napada, gosti koji su sedeli za istim tolom sa Gagom pokušali su da ih razdvoje.

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Kako se navodi u pojedinim medijima, fizičkom obračunu prethodio je verbalni sukob. Kako portal Nova nezvanično saznaje od osoblja niškog hotela „Ambasador“, Antonijević je tokom večeri „konstantno provocirao“ Bjelogrlića i dobacivao glumcu.

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić zadržan je u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, a ovu informaciju je potvrdio Vladimir Stanojević, portparol osnovog javnog tužilaštva u Nišu.

U pojedinim režimskim medijima Bjelogrlić je već “osuđen” kao osoba koja je krvnički pretukla režisera “Dare iz Jasenovca”, koji se jutros uključio u Jutarnji program TV Pink kod Dee i Sarape.

– Ja sa njim nisam imao kontakte jako dugo. Niti sam sinoć imao kontakt, sedeo sam sa kolegama, on je sedeo u drugom delu sale iza ugla. Posle sam video i Katarinu Radivojević… Praktično sam ležao na krevetu, a on me sa leđa napao i nisam ga ni video jer je sa leđa. Potresen sam. Reč je o divljačkom napadu, koji nisam doživeo u životu, pogotovo ne na festivalu u mom rodnom gradu Nišu. To je kriminalni čin koji nije smeo da se desi. Psovao mi je i majku – tvrdi Antonijević.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Glumci koji su zbog kritike Vučića dobili porcije blaćenja u tabloidima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.8K Shares
1.8K Shares
Share via
Copy link