Srbija Vesti

Tri kapljice predstavile novi spot za pesmu „Bilo bi dobro“ (VIDEO)

tri-kapljice
Foto: Rastko Zekić

Ne možete da ustanete iz kreveta? Hrpa obaveza se svakim danom povećava, dok osećate da život prolazi pored vas, a ne uspevate da se pokrenete? Hteli biste da danas budete najbolja verzija sebe, ali prosto ne ide?

Novosadski rok sastav Tri Kapljice vas razume. Novim spotom za pesmu Bilo bi dobro, sa EP-a „Brzo, brzo!“, dotiču se svih onih stanja nemogućnosti, bezvoljnosti, depresije, težina, koje nas sve u nekom trenutku ošamute.

Režiju, snimanje (uz pomoć Dušana Kovića) i montažu ovog spota uradio je mladi novosadski umetnik Nikola Dimitrijević.

Pesma Bilo bi dobro je snimana u Fluid Noise Studiju, a miks, master i produkcija rađeni su u Citadela Sound Productionu.

Ovo je drugi spot sa novog EP-a koji je objavljen letos. EP „Brzo, brzo!“, najavljen je spotom za pesmu Surfin koji je sniman po banatskoj ravnici, režiran i montiran od strane eminentnog umetnika Vojina Ivkova, uz pomoć Rastka Zekića na kameri.

Na EP-u se nalaze četiri pesme (Bilo bi dobro, Surfin, Silent violence, Nema vremena), snimane u Fluid Noise Studiju. Produkciju, miks i master potpisuje Citadela Sound Production.

Ilustraciju na omotu EP-a radio je Vuk Đurić, poznatiji pod imenom Endo.

Ovaj energičan bend čine tri člana: za bubnjevima je Vesna Vojvodić, za gitarom Mina Stojanović, koja je ujedno i vokal, a drugi vokal i bas gitaru svira Čarli Kerol.

Novosadskoj publici su poznati sa raznih festivala na kojima su nastupali, među kojima su svakako Exit i Ritam Evrope, kao i sa mnogobrojnih nastupa po klubovima.

Osim u Novom Sadu, bend nastupa i u ostalim gradovima širom Srbije.

Kao i na prethodnom albumu, teme koje Tri Kapljice obrađuju tiču se sveta oko nas i u nama, kako kroz posmatranje svog unutrašnjeg sveta, tako i kroz posmatranje prilika u društvu i svetu.

Oni nose i sprecifičan bunt koji krasi njihovu poetiku i koji je ujedno i poruka koju šalju publici kroz svoju muziku.

Bilo bi dobro da svi budemo dobro, a do tad – sutra je novi dan, poručuju „Tri kapljice“.

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

236 Shares
236 Shares
Share via
Copy link