Magazin Novi Sad

Traži se momak sa stanice iz Novog Sada: Hodao je sa mnom praveći osmice dok sam gledala u Sunce

Traži se jedan momak, ne znamo o njemu ništa posebno, osim da je jednog sunčanog oktobarskog dana putovao autobusom iz Novog Sada preko Srbobrana do Subotice ili Sombora. I da jedna devojka o njemu razmišlja već mesecima.

Ljubav je današnja tema, a ova simpatična priča o devojci koja traži momka koji je oko nje pravio osmice preplavila je društvene mreže.

Naime, jedna devojka je nakon više meseci razmišljanja o jednom neobičnom susretu i simpatičnom momku odlučila da ga potraži tako što je zalepila oglas na autobuskoj stanici u Novom Sadu, na kojoj su se sreli jednog dana u oktobru.

Kako piše u oglasu, ona je u oktobru videla momka na stanici u Novom Sadu, pored perona 8 i 9.

Opisala je i kako izgleda i šta je tog dana nosio. Dok su hodali ka busu “on je pravio osmice a ona je gledala u sunce”.

U busu je sedeo dva sedišta iza nje. Devojka koja ga traži je izašla u Srbobranu a on je nastavio ka Subotici ili Sombru. Ona ga sada traži, i kako navodi – mora dati sve od sebe, a o tome da li će ga na ovaj način potražiti razmišljala je dugo.

Mi možemo reći samo živela ljubav i poštujte njenu želju, nemojte se javljati ako niste “on” jer zaista se traži baš taj jedan dečko, ne bilo koji.

Milena i Dragan – ljubav koja se pamti: Te njegove reči moj su Oskar

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


844 Shares
844 Shares
Share via
Copy link