top_5_numera_iz_filmova
Film Lifestyle

Top 7 novih filmova koje morate pogledati do kraja leta

Od novog Džejsona Borna, preko Tarzana i rimejka Isterivača duhova, ovog leta čekaju nas neki dobri filmovi. Pogledajte listu filmova koje ne smete propustiti ovog leta.

Isterivači duhova (Ghostbusters)

Prošlo je 30 godina od izlaska originalnog filma o isterivačima duhova i sada nova generacija ima prilike da se upozna sa ovom legendarnom pričom, a ovoga puta ekipu čine četiri žene. Uloge: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones.

Legenda o Tarzanu (The Legend of Tarzan)

Nakon što se navikao na život u Londonu, Tarzan je pozvan da se vrati u džunglu i ispita neke sumnjive aktivnosti. Uloge: Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens, Christoph Waltz.

Odred otpisanih (Suicide squads)

Tajna vladina agencija regrutuje grupu opasnih prestupnika da izvršne tajne misije u zamenu za pomilovanje. Uloge: Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Ben Affleck.

Džejson Born (Jason Bourne)

Džejson Born pokušava i dalje da sazna skrivene istine o sebi i svojoj prošlosti, sada iz pozicije osobe koja se seća ko je. Uloge: Alicia Vikander, Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones.

Psi rata (War dogs)

Ovaj film baziran je na istinitoj priči, a reč je o dvojici mladih muškaraca koji su zaradili preko 300 miliona dolara naoružavajući američke saveznike u Avganistanu. Uloge: Ana de Armas, Miles Teller, Jonah Hill.

Star Trek: Izvan granica (Star Trek Beyond)

Posada USS Enterprise istražuje najudaljeniji deo neoznačenog prostora gde sreću misterioznog neprijatelja. Uloge: Anton Yelchin, Idris Elba, Zoe Saldana, Chris Pine.

Kad se ugase svetla (Lights out)

Ovo je jedini horor na ovoj list, mladu ženu progone stvorenja koja se tek pojavljuju kad se ugase svetla. Uloge: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Alexander DiPersia…

Pročitajte koji su najjeziviji trileri

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share