Lifestyle Moda

Top 5 torbi za proleće 2016.

Pročitajte koji modni trendovi su aktuelni ovog proleća kada je reč o torbama. Predstavljamo vam naših pet predloga za torbe.

Upadljiva torba

Torba ne mora da bude jednobojna i dosadna. Velika praktična torba sa neobičnim printom, dodatnim detaljima i resama privući će poglede i obogatiti vaš izgled.

parfois_torba
Izvor: parfois.com

Parfois, 5499 dinara

Mala torba za dan

Ovog proleća popularne su male, jednosatvne torbe za dnevne varijante. Izbegnite elegantne pismo-tašne i kupite neku manju koja se lako kombinuje. Ili uzmite neku sa zanimljivim detaljima koja će vam dati  potrebnu dozu šika, a neće izgledati kao da se previšete trudite.

torba_mango
Izvor: mango.com

Mango, 3990 dinara

Torba sa kaišem

Lagana torba sa kaišem za preko ramena, vrlo je praktična i moderna i ove sezone. Ovakve torbe nosile su se sedamdesetih godina, a sada su ponovo popularne. Izaberite neku sa čvstim dnom, kako biste lakše upakovali sve stvari.

zara_torba_sa_kaisem
Izvor: zara.com

Zara, 3790 dinara

Torba sa cvetnim printom

Proleće je vreme cveća, zašto ga ne biste nosili i na torbi? Možete izabrati neke neutralnije boje kako biste lakše kombinovali torbu uz celu kombinaciju.

parfois_cvetna_torba
Izvor: parfois.com

Parfois, 4499 dinara

Torba pastelne boje

Pastelne nijanse roze i plave boje su u trendu ovog proleća. Ukoliko ne volite te boje, a ipak želite nekim detaljem da ispratite ovaj modni trend, možete se odlučiti za torbu u toj nijansi.

doca_torba
Izvor: Facebook

Doca, 6990 dinara

Pročitajte naš šoping vodič za kupovinu sandala

 

Avatar

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link