najbolji_bronzeri
Lifestyle Moda Top 10

Top 5 bronzera za isticanje preplanulog tena

Blaga šminka je karakteristična za letnji period, a od preparata su vam potrebni samo ajlajner, malo senke, maskara i bronzer. Zlatne i  smeđe nijanse su poželjne leti, a kako biste istakli vašu sveže preplanulu kožu za vas smo izdvojili najbolje bronzere koji se mogu naći na našem tržištu, a koji će upotpuniti vašu šminku. Lista je šarolika, od skupljih brendova kao što je Vishy, do onih pristupačnijih pa u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima izaberite svoj idealni bronzer.

Vichy

vichy_bronzer
lilly.rs

Cena: 2.805 dinara

Najskuplji na ovoj listi, bronzer brenda Vichy zaista je odličan izbor za sve dame koje vole da ulažu u svoju kozmetiku. Dolazi u lepom pakovanju sa ogledalom i četkicom, koja je dobra za nanošenje bronzera, a u sebi sadrži i pigmente za intenzivnu boju, kao i čestice koje mu omogućavaju lako nanošenje i dugotrajnost.

Deborah

deborah_bronzer
lilly.rs

Cena: 874 dinara

Ovaj bronzer je jedan od najboljih koji se mogu naći na našem tržištu. Tekstura mu je svilenkasta i glatka, a obogaćen je prahom od dragulja i minerala, a naročito je preporučljiv za osetljivu kožu. Dolazi u više različitih nijansi, koje su lepo pigmentovane i nijedna nema primese narandžaste boje.

Aura All year Bronze

aura_bronzer
.aura.co.rs

Cena: 860 dinara

Ovaj bronzer možete koristiti i za lice i telo, pakovanje je veliko, a bronzer se sastoji od svetlije i tamnije bronzane nijanse. Proizvodi se u dve nijanse, jedna ima sedefastu strukturu, a druga sadrži male šljokice koje najbolje izgledaju na jako preplanuloj koži, dok je za svetliju kožu ipak bolje koristi onaj bez šljokica. Ovaj bronzer traje jako dugo i čini se da ga je nemoguće potrošiti. Cena je i više nego pristupačna kad se sve uzme u obzir, a ovaj proizvod je savršen za leto, ali i ostala godišnja doba.

L’oreal Glam Bronze Duo

lilly.rs
lilly.rs

Cena: 1.481 dinar

Dolazi u dve nijanse, a pakovanje sadrži svetliji i tamniji deo. Tamniji deo bronzera koristi se za postizanje prirodno preplanulog tena, dok će svetlijim možete naglasiti konture lica, koristeći ga kao hajlajter. da naglasite konture lica. Lagane je teksture i pogodan je za sve tipove kože.

Rimmel Natural Bronzer

lilly.rs
lilly.rs

Cena: 711 dinara

Ovaj bronzer je vodootporan i u sebi sadrži zaštitni faktor 15. Slično deluje kao i Aurin bronzer bez šljokica, a koži daje toplinu i sjaj. Ne spada brzo i lako se nanosi, a postoje tri različite nijanse, koje odgovaraju svim nijansama tena, od najsvetlije do najtamnije.

Više o šminkanju pročitajte ovde

 

Luftika
Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow