Srbija

Tinejdžerka koja je prevozila 8,5 kg narkotika rođendan proslavila iza rešetaka

tinejdzerka-droga
Foto: Printscreen

Jeleni M. (20), teniserki i učenici srednje škole koja je uhapšena nakon što je policija u njenom automobilu „smart“ pronašla osam i po kila marihuane, određen je pritvor do 30 dana, saopštio je Viši sud u Beogradu.

Podsetimo, Jelena M. uhapšena je sa muškarcem (17) u žutom „smartu“ zbog sumnje da su prevozili 8,5 kila marihuane zbog dalje prodaje, a koju su preuzeli na Kopaoniku.

– Ona je danas napunila 20 godina. Povremeno daje časove tenisa. Vanbračni partner sa kojim živi je MMA trener postupak protiv maloletnika se vodi pred sudijom za maloletnike – rečeno je za Telegraf.

Njih su priveli policija, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Inače, ona je saslušana u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Jelena M. je 12. marta ove godine, ona je automobilom marke “smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.

Mlada teniserka prevozila drogu sa Kopaonika, 8.5 kg marihuane sakrila pod reketima (VIDEO)

98 Shares
Share via
Copy link