Srbija

Tinejdžerka koja je pala sa skoro 9 kg droge ostala bez odbrane, roditelji nemaju novca za advokata

tinejdzerka-droga
Foto: Printscreen

Beograđanka Jelena M. ( 19) maturantkinja srednje škole i teniski trener koja je uhapšena početkom nedelje dana kada je policija u „smartu“ koji je vozila pronašla 8,5 kg droge, ostala je bez advokata.

Advokatica Katarina Đorđević potvrdila je informaciju i otkrila da joj majka teniserke otkazala punomoćje iz materijalnih razloga.

– Da, majka Jelenina mi je rekla da nemaju novca da me plate i otkazala mi je punomoćje. Ja sam posetila Jelenu u pritvoru i ona mi je rekla da su joj otac i majka rekli da je više neću zastupati i da joj je žao zbog toga – rekla je advokat Đorđević za beogradske medije.

Jelena se prilikom hapšenja nije opirala, a policiji je odmah rekla da ide sa Kopaonika gde su joj torbu dala NN lica da poveze nekome u Beogradu ko je bude zvao, kao i da istu nije otvarala, jer joj je rečeno da su unutra lične stvari.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Jelena M. nije iznela odbranu jer je odlučila da se brani ćutanjem u ovoj fazi postupka.

Podsetimo, pretres kola nekadašnje šampionke Srbije u konkurenciji do 14 godina, izvršen je u naselju Kumodraž, i tom prilikom je u gepeku kola otkrivena crna sportska torba sa 20 paketa marihuane. Osim crne torbe u gepeku smarta je bilo više teniskih reketa, a u smartu na mestu suvozača je bio tinejdžer star 17 godina.

Tinejdžerka koja je prevozila 8,5 kg narkotika rođendan proslavila iza rešetaka

Izvor: Blic

76 Shares
Share via
Copy link