Magazin Svet

Jedan tiktoker je sin godine! Otplatio je roditeljima hipoteku da bi mogli da uživaju u penziji

Sin je otplatio ocu hipoteku za kuću, a trenutak u kom to saopštava svom ocu je do sada pogledalo više od million ljudi.

– To je bio moj jedini cilj, da otplatim očevu hipoteku – pojasnio je. Korisnici društvenih mreža nahvalili su Džejmija kao sina ‘prepunog ljubavi i poštovanja’

Zvezda društvenih mreža, Džejmi Niland (24) iz Velike Britanije, otplatio je hipoteku svog oca Ričarda i snimio dirljiv trenutak kada je to ocu saopštio.

Niland ima preko 2,3 miliona pratilacana TikTok-u, a početkom nedelje objavio je snimak na kojoj ulazi u očevu spavaću sobu i dobacuje mu ključeve kuće.

– Zašto mi ih daješ? – upitao je njegov otac, a Džejmi odgovara: ‘Upravo sam otplatio vašu hipoteku. Nazvao sam banku i isplatio svaki novčić duga koji ste još imali’.

Kad mu je sin rekao da su sada vlasnici kuće, odnosno da se polako mogu povući u penziju, Ričard je odmahivao glavom u neverici, dok ga je sin uveravao da je to istina.

Otac je ubrzo bio preplavljen suzama i jedva je progovorio. Rekao je sinu da ne može prihvatiti da on otplaćuje njegov dug, no kad je shvatio da je stvar gotova, kroz suze je progovorio: ‘Ti si najbolji sin na svetu’.

Potom je vratio ključeve sinu, rekavši: U testamentu već piše da je tvoja. Ono što je moje, tvoje je.

Otac smatra da je to jedini način na koji sinu može zahvaliti za raniju penziju.

Video završava zagrljajem oca i sina, a u kasnijem komentaru Džejmi je pojasnio kako je hipoteku uspeo otplatiti zato što je četiri godine objavljivao na platformi Vine, a punih 10 godina na YouTube-u.

@jamie.nylandHe deserves this.. ❤️♬ Home – Edith Whiskers

– To je bio moj jedini cilj, da otplatim očevu hipoteku – pojasnio je. Korisnici društvenih mreža nahvalili su Džejmija, kao sina ‘prepunog ljubavi i poštovanja’.

Inače, on često snima duhovite klipove sa svojim ocem, u kojima ga stavlja pred neke simpatične izazove, a nedavno je podelio nekoliko snimaka u kojima je roditeljima zahvalio na svemu što su učinili za njega.

Dirljivi video u kome ocu predaje ključeve kuće pregledalo je više od milion ljudi.

– Ti si car, a tvoj otac to zaslužuje – napisao je jedan od komentatora.

Mnogi su napisali da ih je dirljiv snimak rasplakao, prenosi Espresso.

Branka Veselinović: Sama obeležila Božić i raduje se 103. rođendanu

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

226 Shares
226 Shares
Share via
Copy link